Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

Inschrijfmogelijkheden

Online inschrijven via www.kennedymars.org/inschrijven-betalen evenals groepsinschrijving is alleen vandaag nog mogelijk!
In de winkel van onze supersponsor Mulders dé buitenspecialist kun je nog t/m 19 april terecht om je in te schrijven.
Daarnaast kun je je vrijdagavond 19 april tussen 19:00 en 21:00 uur inschrijven tijdens de Meet & Greet in het Jochem Erenshoes.
Inschrijven op de marsdag zelf? Ook dat kan vanaf 4:15 uur in het Mulders dé buitenspecialist-paviljoen op de Markt in Sittard. We bieden dit jaar de mogelijkheid om naast contant ook met pin te betalen! 

Praktische informatie

Alle praktische informatie met betrekking tot de start, finish en route, de bereikbaarheid van het Mulders dé buitenspecialist-paviljoen op de Markt in Sittard en de parkeergelegenheid vind je terug op onze website: www.kennedymars.org/praktische-informatie

Startseinen door VIP’s

Ook dit jaar worden de startseinen weer gegeven door VIP's uit de regio! Het startsein voor de 56e Kennedy-Mars Sittard wordt gegeven door Nico van der Loo. Nico is als familielid van dé Kennedy-Mars familie van Sittard als Bestuurslid al 40 jaar nauw betrokken bij de organisatie van de Kennedy-Mars Sittard. Schutterij Sint Salvius uit Limbricht geeft het startsein voor de Swentibold-Mars en Openbare Basisschool de Wissel uit Born geeft het sein als ook de Mini-Mars lopers van start mogen.

Rode Kruis plakt voeten af 

Sommige mensen zweren bij het vooraf dakpansgewijs afplakken van de hiel, tenen of de hele voet met pleisters. Je creëert als het ware een extra laag over de huid. Wanneer je geen ervaring hebt met afplakken, dan kun je dit het beste laten doen door deskundigen. Tegen betaling kan men door het Rode Kruis de voeten op de dag vóór de marsdag laten afplakken in het Rode Kruisgebouw aan de Hemelsley in Sittard. 
Hiervoor kun je vanaf nu telefonisch een afspraak maken via 046-4522038 (dagelijks na 17:00 uur). 

Tot Paaszaterdag 20 april!

Volg ons op Social Media

Wil jij ook tussen de KMS-flitsen door op de hoogte blijven van de laatste Kennedy-Mars Sittard ontwikkelingen? Like dan nu onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en/of Twitter.
Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Mediapartner
Copyright © 2019 Stichting Kennedy-Mars Sittard, Alle rechten voorbehouden