Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

Inschrijven start op 1 januari 

In 2018 organiseren wij op paaszaterdag 31 maart de 55e Kennedy-Mars Sittard (80 km), de 12e Swentibold-Mars (40 km) en de 14e Mini-Mars (10 km). We starten wederom vanaf de markt in Sittard. 

Op 1 januari 2018 om 0.00 uur opent traditiegetrouw de inschrijving via onze website.

Durf jij het aan? Schrijf in via www.kennedymars.org

Jubileumeditie Kennedy-Mars Sittard

Op 20 april 1963 organiseerden wij de Kennedy-Mars Sittard voor de eerste keer. In 2018 wordt dit de 55e keer. Hiermee is de Kennedy-Mars Sittard de oudste Kennedy-Mars van Nederland. Om dit te vieren ontvangen alle wandelaars van de Kennedy-Mars Sittard dit jaar een leuke jubileumgadget op de marsdag zelf! 

Informatieavond 15 januari

Op maandag 15 januari vindt onze informatieavond plaats bij Mulders dé Buitenspecialist in Limbricht. Naast dat je voorzien wordt van nuttige informatie rondom training, schoeisel en kleding, kun je je ook opgeven voor de wandeltrainingen van Wandelen met Victor.

De deuren gaan open vanaf 19:00 uur en het programma start om 19:15 uur. Het adres is Molenstraat 10, 6141 BH Limbricht

De informatieavond is geheel gratis en gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. Meld je aan via informatieavond@kennedymars.org. 

Tot ziens op 15 januari 2018!

Groepskorting

Loop je met 10 of meer personen? Dan krijg je groepskorting. Inschrijven voor groepen is zowel via een formulier mogelijk als online. Ons online inschrijfsysteem verrekent automatisch de groepskorting. De groepsinschrijfformulieren kun je downloaden via onze website. Meer informatie vind je hier: www.kennedymars.org/inschrijven-betalen

Social Media

In aanloop naar de 55e editie van de Kennedy-Mars Sittard, worden er regelmatig nieuwe updates geplaatst op ons Facebook, Instagram en Twitter account. 

Wil jij ook tussen de KMS-flitsen door op de hoogte blijven van de laatste Kennedy-Mars Sittard ontwikkelingen? Like dan nu onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en/of Twitter.

Facebook: https://www.facebook.com/KennedymarsSittard/
Instagram: https://www.instagram.com/kennedymarssittard1963/ 
Twitter: https://twitter.com/kmsittard

Sponsoren

Een evenement als de Kennedy-Mars organiseren is niet mogelijk zonder sponsoren. Hierbij willen we onze sponsoren van de 54e Kennedy-Mars in 2017 nogmaals hartelijk danken voor hun steun. Voor de 55e editie mogen wij ons gelukkig prijzen dat wij al de nodige sponsortoezeggingen hebben ontvangen, maar we zijn er nog niet! Ook sponsor worden? Laat ons uw interesse weten via sponsoring@kennedymars.org, waarna wij contact met u opnemen over de mogelijkheden. 

Tot ziens in 2018!

Wij wensen jou een voorspoedig en sportief 2018! 
55e Kennedy-Mars Sittard | Inschrijven vanaf 01-01-2018
Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Mediapartner
Copyright © 2017 Stichting Kennedy-Mars Sittard, Alle rechten voorbehouden