Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

Voorinschrijving

Een groot aantal wandelaars heeft zich reeds ingeschreven voor de Kennedy-Mars Sittard, Swentibold-Mars of Mini-Mars. Ook onze ansichtkaarten zijn reeds verstuurd.

Heb jij je nog niet ingeschreven? Inschrijven gaat heel eenvoudig via www.kennedymars.org/inschrijven-betalen. Online inschrijven kan nog t/m 8 april 2019. 

Wij zijn al druk met het versturen van de reeds betaalde deelnemerskaarten. Heb je online ingeschreven en betaald, dan streven wij er naar de deelnemerskaart(en) binnen 2 weken bij jou thuis te krijgen. Wacht je al langer? Meld ons dit dan via info@kennedymars.org o.v.v. jouw bestelnummer.

Inschrijven bij Mulders dé buitenspecialist

In de periode van 12 maart t/m 19 april 2019 kun je voor je inschrijving ook terecht bij Mulders dé buitenspecialist, tijdens de reguliere openingstijden, m.u.v. zaterdagmiddag.
Adres: Molenstraat 10 te Limbricht

Informatieavond

In samenwerking met het Rode Kruis en voedingsdeskundige Mariëlle Dassen voorzien we jou tijdens de tweede informatieavond op maandag 25 maart 2019 van nuttige informatie om de Kennedy-Mars goed voorbereid te kunnen wandelen. Onderwerpen als het voorkomen en behandelen van blaren en wat je het beste kunt eten en drinken zullen deze avond de revue passeren.

De deuren gaan open vanaf 19:00 uur. Het programma start om 19:15 uur. De informatieavond vindt plaats bij Mulders dé buitenspecialist (Molenstraat 10, 6141 BH Limbricht).
De informatieavond is geheel gratis en gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. 

Meld je aan via informatieavond@kennedymars.org.

Download ons affiche 

Onze affiches zijn weer gedrukt! Breng de Kennedy-Mars Sittard ook bij jouw vrienden onder de aandacht en download het affiche via http://ow.ly/d/8dDy

Overnachtingsmogelijkheden

De Kennedy-Mars Sittard start al vroeg. Kom je van ver, kom dan een dag eerder en start uitgerust!
Via sleep-inn@kennedymars.org kun je je aanmelden voor onze Sleep-Inn. De nacht voorafgaand aan de marsdag, maar ook zaterdag- op zondagnacht kun je overnachten. Tevens is het mogelijk om op zaterdagmorgen een ontbijt te reserveren via hetzelfde e-mailadres.

Op www.kennedymars.org/praktische-informatie/overnachten vind je meer informatie over onze Sleep-Inn en andere overnachtingsmogelijkheden in en rondom Sittard.

Volg ons op Social Media

Wil jij ook tussen de KMS-flitsen door op de hoogte blijven van de laatste Kennedy-Mars Sittard ontwikkelingen? Like dan nu onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en/of Twitter.
Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Mediapartner
Copyright © 2019 Stichting Kennedy-Mars Sittard, Alle rechten voorbehouden