Copy
Fra 2 til 15 medarbejdere: Instafilm fik den rette hjælp

Se denne e-mail i din browser

Forretningsudvikling:
Vi bringer aktuel viden, erfaringer og kontakter i spil


Fynsk Erhvervs DNA - og unikke styrke - er den viden, de erfaringer og de værdifulde kontakter, som vi kan bringe i spil for hinanden, partnervirksomhederne imellem. Det har vi mange års gode erfaringer med, og vi er meget taknemlige for den goodwill, der er i kredsen af partnervirksomheder.  

I Fynsk Erhverv er det altid partnervirksomhederne, der er i centrum.  Og når det handler om forretningsudvikling i den enkelte virksomhed, så tager vi afsæt i ejerlederens egne ønsker og behov og finder præcis den erhvervsleder m/k i partnerkredsen, som med egne erfaringer, særlig indsigt og/eller værdifulde kontakter kan bringe ejerlederen/virksomheden i mål.  Alt sammen i øjenhøjde og i fuld fortrolighed, de to parter i mellem.  Fynsk Erhvervs rolle er alene at afdække ønsker og behov og igennem vores store berøringsflade og stærke netværk i det fynske erhvervsliv at håndplukke præcis den erhvervsleder m/k, der rummer de efterspurgte kompetencer og kvalifikationer.

Styrken i Fynsk Erhverv er ubetinget partnervirksomhederne.
 

Fra 2 til 15 medarbejdere: Instafilms vilde udvikling

I 2016 fik Jesper Quistgaard den tanke, at der var brug for et sted, hvor virksomheder kunne få film på abonnement, og hvor det skulle være nemt for kunden at bestille film til en fair pris. I samarbejde med Abbi Moreno blev den tanke til Instafilm. Nu tæller virksomheden 15 ansatte, og omsætningen er fra 2016/2017 til 2018/2019 godt femdoblet.

Abbi Moreno, der er adm. direktør, siger således om deres rejse:
I 2016 så vi et hul i markedet indenfor filmproduktion til sociale medier for virksomheder. Dengang vidste vi ærligt talt ikke ret meget om at føre forretning – men vi var sikre på vores koncept og vores faglighed. I 2017 fik vi, gennem Fynsk Erhvervs Next Level forløb, en Business Advisor tilknyttet. Vi fik tilført viden, erfaring og en strategisk sparringspartner – og det har givet os en masse ballast, vi siden har brugt til at udvikle vores forretning til det niveau, vi er nået i dag.”
 

Vi kan også hjælpe dig med udvikling af din forretning:

Next Level - 1 : 1

Du kan - ligesom Instafilm - få tilbudt et Next Level-forløb, hvor du/din virksomhed bliver matchet med en erfaren erhvervsmand m/k, der kan give dig sparring på dine vækstmål, og som kan trække på egne erfaringer og værdifulde kontakter.  Denne 1 : 1-model har indtil dato hjulpet over 80 fynske virksomheder til at nå deres mål, uanset om det er udvikling, vækst, salg, ejerskifte, konsolidering eller noget helt andet, der har været fokuseret på.  Det er håndholdt, i øjenhøjde - og det virker.
 

Deltag i en netværksgruppe 

Som medlem i en af Fynsk Erhvervs netværksgrupper opbygger du et fortroligt forhold til de 14 øvrige deltagere, som alle kommer fra forskellige brancher og virksomheder på Fyn. Det betyder, at du ikke skal være bange for at tage de store spørgsmål op med de andre - der sidder nemlig ingen konkurrenter.  Fortrolighed, erfarings- og videndeling samt stærke relationer er nøgleord for alle vores netværksgrupper, der har tilknyttet en professionel netværksfacilitator, som er garant for højt udbytte. i Fynsk Erhverv afholder en årlig netværksdag for alle netværksdeltagere, hvor der også fyldes ny viden og inspiration samt nye værktøjer i ledernes rygsæk.
 

Deltag i et Videnforum 

I dit Videnforum får du det bedste fra alle verdener: Adgang til ny viden, læring, indsigt, styrke og handlekraft. Kort sagt fortrolig sparring 365 dage om året af verdens bedste rådgivere, nemlig erhvervsledere som dig selv. Folk, som kender dine udfordringer, og som med glæde deler ud af deres viden, erfaringer og kontakter til gavn for dig og din virksomhed. Professionelt faciliteret med garanti for udbytte.  Du vælger selv, hvilke strategiske udfordringer, du vil fokusere på.  Her kommer du helt i mål. 


Få et Advisory Board, der skaber fornyelse

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte dit Advisory Board, så du er sikker på at få ny inspiration og de specifikke kompetencer, du har brug for for at udvikle din forretning.  Det ligger i titlen 'Advisory Board' , at du ikke er forpligtet af de råd og input, du får fra de personer, du har tilknyttet din virksomhed i dit Advisory Board.  Det er alene til sparring og ny inspiration - men kan for rigtig mange virksomheder være den energiindsprøjtning i hverdagen, der er brug for for at holde sig skarp og attraktiv i markedet.   

 

Få en bestyrelse, der skaber værdi

Vi hjælper dig også gerne med at etablere en værdiskabende bestyrelse, der på bedste vis kan udfordre og understøtte dig og din organisation. Forandringerne kommer med stadig stigende hastighed, og som ejerleder er man udfordret i forhold til at få truffet vigtige og afgørende beslutninger i rette tid.  Mange ejerledere må derfor erkende, at der er behov for langt flere strategiske kompetencer og indsigter for at få succes idag. Og her er en værdiskabende bestyrelse svaret på disse udfordringer - uanset om det handler om at realisere vækstpotentialet, få forberedt et ejerskifte eller blive gjort klar til salg eller at få konsolideret sig i markedet.

Hvis du vil have maksimalt ud af din værdiskabende bestyrelse - eller selv er interesseret i at sidde i professionelle bestyrelser - så kan du igennem dit partnerskab i Fynsk Erhverv på favorable vilkår få adgang til Bestyrelsesuddannelse for små og mellemstore virksomheder ved Århus BSS.   

 

Kig i værktøjskassen

Som partnervirksomhed i Fynsk Erhverv har du og dine kolleger adgang til LederIndsigt, som er en unik portal med artikler, tips, modeller og praktiske værktøjer, der understøtter dit lederskab på alle nivauer.  Log ind på www.fynskerhverv.dk og find LederIndsigt under Viden & Værktøjer.  Søg f.eks. på bestyrelse og Advisory Board, og du finder masser af inspiration.

Skriv til mig, hvis du vil høre mere om mulighederne for hjælp til forretningsudvikling. 

 

Vi glæder os til at følge din udvikling!

 

Jytte Reinholdt
Direktør | Fynsk Erhverv

Følg os på LinkedIn
Følg os på LinkedIn
Facebook
Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Twitter
Besøg vores hjemmeside
Besøg vores hjemmeside

Fynsk Erhverv
Cortex Park Vest 4
5230 Odense M
info@fynskerhverv.dk
Tlf: 66 14 47 14

CVR: 35148116

Frameld