Copy
Få fyldt din værktøjskasse op

Se denne e-mail i din browser

Få din værktøjskasse fyldt op


Både din og din virksomheds udvikling er i fokus i Fynsk Erhverv. Vi tilstræber at fylde på med nye idéer, ny viden og inspiration i alle de kontaktpunkter, vi har med vores partnervirksomheder. Det gælder ved alle arrangementer, netværksmøder, i vores nyhedsbreve og i de værktøjskasser og portaler, vi stiller til rådighed for alle i partnervirksomhederne.
 

LederIndsigt: En professionel værktøjskasse for erhvervsledere

Med i dit partnerskab får du adgang til LederIndsigt, der er en unik portal med praktiske værktøjer, artikler, modeller og skabeloner, der understøtter dit lederskab på alle niveauer.

Du kan blandt andet hente inspiration og lære nyt om:
  • Ledelse & organisation
  • Innovation & Trends
  • Markedsføring & Kommunikation
  • Udvikling & Strategi
  • HR & Personlig udvikling
  • Eksport & globalisering
Du finder LederIndsigt på Fynsk Erhvervs hjemmeside under 'Viden og værktøjer', og du skal være logget ind for at kunne åbne værktøjskassen.
 

Få ny viden og inspiration med hjem fra vores arrangementer


Vores klare mål med ALLE VORES ARRANGEMENTER er, at du skal gå beriget hjem. Både ved at du har fået styrket dit netværk og professionelle relationer, og ved at du er blevet inspireret og lidt klogere på det emne, der bliver taget op.  Det gælder Topmøder, Business Lounges, Fyraftensmøder og også på vores #BOOST Seminarer og -Webinarer. Her deler forskellige partnervirksomheder med speciale i lige præcis dét udvalgte, fagligt emne ud af sin viden og erfaringer.

Fx afholdt Lydia Nyborg fra Dripa i april 2020 et webinar om, hvordan du bruger Facebook som professionelt værktøj. Det var 2 timer fyldt med ekspertviden og konkrete værktøjer til at optimere din virksomheds brug af Facebook.

Citat fra medvirkende (anonyme besvarelser fra evaluering):
  • Kanon visdom der faldt lige ned i min turban!
  • Super introduktion til at bruge Facebook! Dejligt med 2 timer, så vi kunne nå godt omkring”’
  • Dygtig oplægsholder. Dejlig konkret viden, der kan overføres direkte til din virksomhed
 

Comdia: Hold dig opdateret på offentlige udbud og opgaver

Hvis din virksomhed har kunder i den offentlige forvaltning - eller overvejer at få det, er den gratis online-tjeneste Comdia et oplagt redskab at tage i anvendelse.
Med Comdia kan virksomheder både orientere sig i forhold til offentliggjorte projekter, men også skrive sig op på "Leverandørlister" - en slags matchmaking med de offentlige ordregivere, hvor virksomhederne kan beskrive deres kompetencer og på den måde blive synlige og komme i betragtning til opgaver.

Du finder Comdia på Fynsk Erhvervs hjemmeside under 'Viden og værktøjer'.
 

Det fynske Vækstbarometer

Det fynske Vækstbarometer giver en aktuel indsigt i de fynske virksomheder inden for fem vækstindikatorer:  Digitalisering og nye teknologier, Bæredygtighed, Internationalisering, Professionalisering og Kerneressourcer.  Hent inspiration til, hvordan du kan styrke din egen virksomhed ved at fokusere på disse megatrends.
 

Netværksgrupper: Dit advisory board

Vores netværksgrupper er naturligvis også en kilde til inspiration og ny viden fra fynske erhvervsledere, der sidder i en lignende position som dig men fra andre brancher. Når du gerne vil ind i en netværksgruppe, matcher vi dig med den gruppe af mennesker, du vil få størst udbytte af at sparre med. Og der sidder aldrig direkte konkurrenter i samme netværksgruppe, da fortroligheden i gruppen er helt afgørende for, at du får det maksimale udbytte. 

Over 200 fynske erhvervsledere kan ikke tage fejl.  De deltager aktivt i en af Fynsk Erhvervs 16 professionelt faciliterede netværksgrupper og i den årlige Fynsk Netværksdag på tværs af alle netværksgrupperne. Og den seneste eksterne evaluering af netværksgrupperne (dec. 2019) viser, at tæt på 95% af netværksdeltagerne tilfredse/meget tilfredse med udbyttet. Dette er den sidste mail i denne omgang.

Fremover kan du holde dig orienteret i vores nyhedsbrev, hvor du får alle nyheder, invitationer og tilbud fra Fynsk Erhverv og vores partnervirksomheder.  Vi håber, at du nu har fået et godt indblik i, hvad dit partnerskab i Fynsk Erhverv indeholder og hvordan det kan tilføre værdi til dig, din organisation og virksomhed. 

Her er en håndfuld links, du kan følge, hvis du vil læse mere  

Vi glæder os til at se dig i Fynsk Erhverv!

Jytte Reinholdt
Direktør | Fynsk Erhverv

Følg os på LinkedIn
Følg os på LinkedIn
Facebook
Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Twitter
Besøg vores hjemmeside
Besøg vores hjemmeside

Fynsk Erhverv
CORTEX BUSINESS PARK
Cortex Park Vest 4 
5230 Odense M
info@fynskerhverv.dk
Tlf: 66 14 47 14

CVR: 35148116

Frameld