Copy
Boost din synlighed i Fynsk Erhverv

Se denne e-mail i din browser

SYNLIGHED: Her retter vi projektørerne mod vores partnervirksomheder


Fynsk Erhvervs DNA bygger på, at vi sammen kan løfte det fynske erhvervsliv til nye højder. Det gør vi bl.a ved at tilbyde flere platforme, hvor vores partnervirksomheder kan øge deres synlighed over for  potentielle som eksisterende kunder, samarbejdspartnere og nye nøglemedarbejdere.
 

Morningtrain gør aktivt brug af deres partnerskab – og det har styrket deres forretning.


Det odenseanske webbureau, Morningtrain, har været partnervirksomhed i Fynsk Erhverv i flere år og har lige siden indmeldelsen været rigtig gode til at gøre brug af vores forskellige tilbud.

Peter Thomsen, adm. Direktør, siger således om deres tid i Fynsk Erhverv:
Vi har fra starten været enige om, at vores medlemskab skulle prioriteres. Det var lidt en no-brainer, for vi stod der som en ret ny virksomhed, der gerne ville udvikle sig og vækste, og vi så klart potentialet i at komme med i Fynsk Erhverv. Derfor deltager vi også i så mange arrangementer, vi kan. Det giver os mulighed for at møde nye mennesker (hvoraf nogle bliver kunder), men også at vedligeholde vores nuværende netværk.”

Men det er flere muligheder:
Vi har også selv været vært på et BOOST Webinar om SEO, hvor vi havde over 30 menneskers opmærksomhed i 2 timer – den slags synlighed er meget værd for en virksomhed som os. I maj (2020) havde vi budt ind med et Member to Member tilbud, hvor 3 virksomheder gratis kunne få 3,5 timers workshop og rådgivning omkring deres marketingindsats. Vores erfaring er nemlig, at når vi først har givet noget værdi og sparring, er vi top-of-mind, hvis de på et senere tidspunkt får brug for yderligere assistance.”

Peter har ét godt råd til nye partnervirksomheder i Fynsk Erhverv:
Sæt jer ind i, hvilke tilbud I kan få glæde af og BRUG DEM. Tag en snak med Kim eller Jytte – de kender mulighederne ud og ind og kan hurtigt finde ud af præcis, hvor du skal fokusere din tid og kræfter.
 

6 måder at øge din synlighed på

 • Arrangementer:
  Vi har mange forskellige arrangementer, som alle har det til fælles, at der er tid til at udvide dit netværk – og dermed kendskabet til din virksomhed. På vores BOOST Seminarer og   -Webinarer kan du køre din virksomhed i stilling som ekspert inden for et givent område; og til vores fyraftensmøder kan du være vært for arrangementet og dermed være top-of-mind, når andre partnervirksomheder står og har brug for en virksomhed med dine evner. Derudover kan du på vores ErhvervsTopmøder købe en stand, hvor du kan præsentere din virksomhed for 200+ fynske erhvervsledere og blive præsenteret fra scenen.
 • Den fynske Virksomhedsportal:
  Her har din virksomhed sin egen virksomhedsprofil, hvor du kan du beskrive virksomheden, produkter og unikke spidskompetencer, lægge nyheder og kommende arrangementer op, få referencer fra andre virksomheder samt præsentere jeres nøglemedarbejdere m.m.m.. Når I udfylder og løbende opdaterer jeres profil, gavner det også jeres SEO, dvs. virksomhedens søgbarhed.
 • Nyhedsbreve:
  I alle vores nyhedsbreve bruger vi vores virksomhedspartnere. Har du udviklet et nyt produkt? Har du lukket et rekordstort regnskab? Har du fået en ny samarbejdspartner? Vi elsker at kunne viderebringe gode og inspirerende historier til vores partnervirksomheder, så hvis du har en god historie, så kontakt mig eller send en mail.
 • Sociale medier:
  De historier, vi får fra jer, bruger vi også på vores hjemmeside og sociale medier. Vi tagger naturligvis din virksomhed, så I også kan bruge det på jeres forskellige sider. Så husk at følge os på LinkedIn og Facebook.
 • Member to Member tilbud:
  Alle partnervirksomheder i Fynsk Erhverv har mulighed for at give et Member to Member tilbud, dvs. et favorabelt tilbud på egne produkter eller services til de øvrige partnervirksomheder i Fynsk Erhverv. Dette tilbud lægges på hjemmesiden, og vi markedsfører det i vores nyhedsbreve så længe, det er gældende. Vi linker tilmed til jeres virksomhedsprofil på Den fynske Virksomhedsportal, hvilket også styrker jeres SEO, da vores hjemmeside er et stærkt eksternt link at få.
 • Ekspertpositionering:
  Vi trækker altid på vores partnervirksomheder, når vi eller medierne har brug for råd eller udtalelser om en given sag eller emne. Vi brugte fx vores partnervirksomheder til at besvare spørgsmål og problemstillinger i forbindelse med coronakrisen i vores Corona Advisory Board. Og vi tipper gerne journalister og medier om gode historier i kredsen af partnervirksomheder, naturligvis efter forudgående aftale. 

Konklusionen på denne mail er kort sagt, at du har rig mulighed for at øge kendskabet til dig selv og din virksomhed og opnå en værdifuld profilering ved at aktivere de mange muligheder, dit partnerskab indeholder. Kom til arrangementerne, brug din virksomhedsprofil aktivt, hold den opdateret, følg, del, kommenter og tag Fynsk Erhverv på de sociale medier og kontakt os, hvis du har en god historie, der kan hjælpe eller inspirere andre i det fynske erhvervsliv.

Når du gør opmærksom på dig selv, deler ud af din viden og investerer tid i at opbygge nye relationer og netværke med andre fynske erhvervsledere fra hele Fyn ved vores arrangementer, vil du få positiv respons - både i netværket og i markedet. 
 

Vi glæder os til at se dig!

Jytte Reinholdt
Direktør | Fynsk Erhverv


 
Kommende arrangementer
Følg os på LinkedIn
Følg os på LinkedIn
Facebook
Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Twitter
Besøg vores hjemmeside
Besøg vores hjemmeside

Fynsk Erhverv
CORTEX BUSINESS PARK
Cortex Park Vest 4 
5230 Odense M
info@fynskerhverv.dk
Tlf: 66 14 47 14

CVR: 35148116

Frameld