Copy
Nyhedsbrev uge 6 - 2017
Se denne email i din browser

Fra Davos til Davinde

For en lille måned siden blev der afholdt verdensøkononomisk topmøde i Davos. Politikere og erhvervsledere mødes hvert år og drøfter væsentlige forhold af betydning for den globale verdensorden. I år var det de 17 FN verdensmål, som var til debat. Efter mødet forlod flere danske topchefer den lille smukke bjergby med et erklæret mål om at forfølge et eller flere af målene.  Mål, som alle sigter efter at skabe en bedre balance mellem den måde, vi lever og producerer på, og hensynet til klodens tilstand på længere sigt. 
 
Mange siger, at de ønsker at aflevere kloden i en bedre tilstand til deres børn og børnebørn end de selv modtog den. Men svarer deres handlinger til deres intentioner? Svarer dine handlinger til dine intentioner? Måske du kan hente inspiration i artiklen om Scandic Odense, hvor bæredygtighed er et væsentligt element i forretningsplanen og i særlig grad påskønnet af kunderne. I 2011 gik Odense Bæredygtighedspris til netop Scandic Odense - og prisen uddeles igen den 9. marts. 
 
De globale, økonomiske og miljømæssige udfordringer ser ikke ud til at forsvinde, derfor vil bæredygtighed være en præmis for at drive forretning i fremtiden – lige fra Davos til Davinde!
 
 
Med venlig hilsen
 
Jytte Reinholdt
Direktør
 
Direktør: Bæredygtighed er også et konkurrenceparameter
Hos Scandic Odense er bæredygtighed tænkt ind i forretningsplanen og har et naturligt fokus i den daglige drift. Scandic har vist, at bæredygtighed både er gode tanker og god økonomi. Ifølge direktør Tom Filstrup skal man ikke gøre det sværere, end det er. Det vigtigste er, at man gør noget.

Læs mere
Vejdirektoratet: Sådan bliver trafikafviklingen i til- og frakørsel 52 - Odense SV
I anlægsfasen mellem april og oktober 2017 bliver det nødvendigt med trafikale restriktioner - indsnævring/spærring af kørebanen, lukning af ramper og Assensvej. De trafikale ændringer i ombygningsperioden kommer ikke mindst til at berøre det lokale erhvervsliv.

Læs mere her og kom til informationsmøde
Fynsk Erhvervs netværks-grupper - noget for dig?
Netop nu inviterer vi flere erhvervsledere med ind i vores netværksgrupper. Vi har 12 aktive netværk, bl.a. for detail- og ejerledere, direktører og det nye SingleWorker - samt netværk med fokus på fysisk aktivitet som golf og løb. Alle har professionelle facilitatorer. Grib muligheden og kom med.

Læs mere her
Fynsk Erhvervs personlige profil på LinkedIn fortsætter på virksomhedssiden....
Vil du fortsat sikre dig relevant nyt fra erhvervslivet på Fyn og bakke op om de fynske virksomheder på LinkedIn? Så skal du følge Fynsk Erhverv på vores virksomhedsside. Vi har lige nu to profiler, en personlig og en virksomhedsprofil. Vi nedlægger den personlige og opfordrer dig fremover til at følge os her
Arrangementer - Fynsk Erhverv
Intromøde for nye medlemmer
Fredag den 24. februar kl. 14.00-15.00
Kom til intromøde i Fynsk Erhverv og hør mere om, hvad du helt præcist kan få ud af dit medlemskab. Efter intromødet er du velkommen til at fortsætte i Business Baren.

Læs mere og tilmeld dig her

BUSINESS BAR i samarbejde med Startup Odense
Fredag den 24. februar kl. 15.00-18.00
Kom og få en fyraftensøl og mød både nye og etablerede medlemmer af Fynsk Erhverv samt iværksættere fra Startup Odense i et uformelt miljø. 

Læs mere og tilmeld dig her

Forandringsledelse uden forandringslede
Mandag den 27. februar kl. 14.00-17.00
Vær med, når Cabi, Djøf og Fynsk Erhverv sætter fokus på forandringsledelse.

Læs mere og tilmeld dig her
Databehandleraftaler - en nødvendighed for alle virksomheder
Onsdag den 1. marts kl. 14.00-16.00
Hvad betyder de nye persondataregler? Og hvad kræver det af eksempelvis aftaler med ens kunder, leverandører eller hostingfirmaer? Få mere at vide og en skabelon til databehandleraftaler. Deltagelse er gratis for medlemmer af Fynsk Erhverv.

Læs mere her
Business Lounge
Onsdag den 8. marts kl. 18.30-21.30 
Hvordan opbygger jeg stærke bånd til mine kunder? Mød Flemming Møldrup, som de fleste kender fra DR’s populære program ”Kender du typen” og hør, hvordan meningsfuld reklame gør kunder til fans. 

Læs mere her
Virksomheder bag tremmer
Mandag den 13. marts kl. 17.00-20.00
Kriminalforsorgen, High:five, Cabi og Fynsk Erhverv giver fynske virksomheder en unik mulighed for at se, hvad der foregår bag fængslets mure i Odense Arresthus. Hør bl.a. hvordan virksomheder kan bidrage til en mere meningsfuld afsoning ved at samarbejde om produktionsopgaver.

Læs mere her
Generalforsamling og Topmøde
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 30. marts 2017 kl. 16.00, hvor Fynsk Erhverv inviterer til generalforsamling og Topmøde i Odenses nye kongres- og kulturhus Odeon.

Program følger snarest.
Øvrige arrangementer

Danmark i vækst - ambitioner og eksekvering af digital omstilling
Indlæg med bl.a. erhvervsminister
Brian Mikkelsen. 
Tirsdag d. 21. februar kl. 14.30-16.

Læs mere og tilmeld her

 

Sådan bliver trafikafviklingen
ved afkørsel 52 under
ombygning.

Tirsdag d. 28. februar kl. 13-16
på Hotel Scandic i Odense SV.


Læs mere her

Medarbejdere på tværs
af grænser

Deloitte inviterer til kursus 
onsdag d. 1. marts kl. 09.00-16.00.

Læs mere og tilmeld her

Odense Bæredygtighedspris
bliver uddelt i Festsalen
i Odense Rådhus
torsdag d. 9. marts 2017, kl. 16-18. 


Læs pressemeddelse og tilmeld her


Fynsk Erhverv
Albani Torv 4
5000 Odense C

info@fynskerhverv.dk

2017 © Fynsk Erhverv