Copy
Nyhedsbrev uge 10 - 2017
Se denne email i din browser

En ny retning …
 

Et nyt tilbud til de fynske virksomhedsledere ser nu dagens lys med etableringen af Berlingske Business Briefing. Tanken er at give de fynske erhvervsledere let adgang til ny inspiration og nye kontakter, når vi mødes til korte morgenmøder med transmission af oplæg fra spændende topledere fra nær og fjern. Dette tilbud erstatter Børsen Executive Club, og vi går derfor i en ny retning for at ruste det fynske erhvervsliv til fremtidens udfordringer.

Fynsk Erhvervs formand, Jørgen Dirksen, er også på vej i en ny retning.  Det kom frem i denne uge, hvor Rynkeby Foods nye ejer Eckers-Granini Group meddelte, at Jørgen Dirksen har besluttet at fratræde sin stilling som adm. direktør i Rynkeby Foods gennem de seneste 17 år i løbet af de kommende måneder. Men Jørgen Dirksen fortsætter som formand for Fynsk Erhverv, hvor han har været med til at sætte retning på organisationen siden 2009.

Der er heller ikke tvivl om retningen, når det gælder det fynske pres på Christiansborg for at få udvidet den fynske motorvej.  Fynsk Erhverv har lagt vejen forbi transportminister Ole Birk Olesen for at præcisere det aktuelle behov. Og ministeren var helt klar over udfordringerne på den fynske motorvej. 

Er du på vej i den rigtige retning? Så ses vi helt sikkert til Fynsk ErhvervsTopmøde den 30. marts i ODEON.

Jytte Reinholdt
Direktør
 
Vækst på Fyn forudsætter flere hænder i arbejde
Nye ordrer til MHI Vestas øger presset på kvalificeret arbejdskraft på det fynske arbejdsmarked. Grib muligheden for at sammensætte dit team, så det passer til fremtidens opgaver, lyder opfordringen fra direktør Jytte Reinholdt.

Læs mere her
Transportministeren er 110% enig med Fyn
Trængslen på den vestfynske motorvej kalder på en politisk prioritering af det tredje spor på Vestfyn nu - og gerne med nødsporet i spil med det samme. Fynsk Erhverv har mødt transportminister Ole Birk Olesen.

Læs mere her
Nye funktioner i Digital Post
Digital Post har fået en række nye funktioner, som imødekommer mange små og mellemstore virksomheders ønsker. Blandt andet system til system integration, differentieret adgang til bestemte mapper samt én fælles indgang.

Læs mere her
Arrangementer - Fynsk Erhverv
Berlingske Business Briefing
Tirsdag den 21. marts kl. 8.00-9.30
Få ny inspiration og nye kontakter, når Berlingske Business Briefing i samarbejde med PwC i Odense og Fynsk Erhverv indbyder til otte morgenmøder om topledernes nye dagsorden. Dagens taler er Søren Nielsen, der tiltræder som koncernchef og administrerende direktør i William Demant Holding 1. april 2017. Professionel interviewer er garant for højt udbytte og dialog med deltagerne. 

Læs mere og tilmeld her
Morgenseminar:
Digitale trends fra SXSW Interactive konferencen

Onsdag den 22. marts kl. 8.00-10.00
Få seneste nyt fra SXSW Interactive i Austin, Texas, en af verdens største konferencer inden for nye teknologier og digital kommunikation. Brems & Co. deltager på SXSW, og Martin Brems giver en frisk update som opvarmning til DigitalOdense17. Har du billet til DigitalOdense17, er deltagelse i morgenseminar gratis.

Læs mere her
Generalforsamling &
Fynsk ErhvervsTopmøde

Torsdag den 30. marts fra kl. 16
Kom og vær med til et af årets højdepunkter i Fynsk Erhverv. Vi afholder ordinær generalforsamling kl. 16 og efterfølgende ErhvervsTopmøde fra kl. 17.30 med temaet People First - god ledelse under den 4. industrielle revolution. Tilmelding senest 17. marts.

Læs mere her
Morgenseminar: Hvordan du finder og fastholder talenterne i Selfie-generationen
Onsadg den 5. april kl. 8.00-10.00
Intelligent Banker, Morning Train og Epida går denne formiddag sammen om at præsentere deres erfaringer med at finde de største talenter og holde dem motiverede på et arbejdsmarked, hvor der er konstant rift om de bedste hoveder.

Læs mere her
DigitalOdense17
Torsdag den 27. april fra kl. 8.00
Under temaet "Fra Bits til Dollars" kan du hente inspiration fra ind- og udland til, hvordan du kan skabe mere forretning ud af alle de digitale muligheder. Som samarbejdspartner kan vi tilbyde alle medlemmer en særdeles favorabel pris.


Læs mere her


Fynsk Erhverv
Albani Torv 4
5000 Odense C

info@fynskerhverv.dk

2017 © Fynsk Erhverv