Copy
Nyhedsbrev uge 12 - 2017
Se denne email i din browser
Husker du at lade dig inspirere i en travl hverdag?

Inspiration kan hentes mange steder og er som vitaminer til lederskabet både i hverdagen og til de mere strategiske overvejelser.

Jeg er så privilegeret, at jeg i mit daglige virke møder rigtig mange engagerede mennesker, der brænder igennem til stor inspiration for mig. Det gælder f.eks. når jeg deltager i Faaborg-Midtfyn Kommunes Erhvervspanel sammen med lokale virksomhedsledere og organisationsfolk i Ringe. Når jeg mødes med dygtige embedsmænd i By- og Kulturforvaltningen i Odense og f.eks. drøfter udkast til ny strategi for mobilitet og byrum. Eller hos transportministeren og hans embedsmænd på Frederiksholms Kanal i København, når vi kæmper for lavere broafgifter over Storebælt og et ekstra motorvejsspor på E20/Vestfyn.

Der er meget god inspiration at hente i mødet med andre mennesker, men nogle gange ligger inspirationen i det uventede. På mit kontor hænger teksten: ’BRUG DIN IRRITATION!’  Pointen bag dette budskab er, at når jeg mærker følelsen af irritation, så er det her, jeg skal blive endnu mere nysgerrig og være åben for nye vinkler og trends. Måske du også kan bruge det lille fif?

I dette forår er der også meget inspiration at hente ved det store udbud af spændende konferencer og arrangementer, der er på agendaen på Fyn. F.eks. er der nyeste viden og dyrebare erfaringer at hente ved Berlingske Business Briefing, DigitalOdense17 og European Business Forum. Tag godt imod de attraktive tilbud - og benyt lejligheden til både at hente inspiration og til at udvide dit professionelle netværk.

På gensyn!
Jytte Reinholdt
Direktør
Netværk for forretningskvinder
Er du kvinde, godt i gang med karrieren, måske som selvstændig, partner eller på kontrakt, og ønsker du et fortroligt og seriøst forum at drøfte fælles udfordringer og muligheder for fortsat udvikling og vækst i samt at give og få god sparring på aktuelle udfordringer? Så er dette nye netværk måske noget for dig.

Læs mere her
Facebook-entreprenør inviterer til byggemøde den 30. marts
Firmaet Mace, der skal bygge Facebooks datacenter i Odense, inviterer den 30. marts kl. 10 lokale virksomheder til et byggemøde på Odense Rådhus. Kom og få mere viden om projektet og om de krav, der stilles til firmaer og arbejdskraft.

Læs mere her
European Business Forum 
Odense samler verdens største business-tænkere til European Business Forum den 9.-10. maj. Vær med, når de største ledere og tænkere udforsker fremtidens muligheder for innovation og vækst.
Som partner tilbyder Fynsk Erhverv en favorabel pris til medlemmer.

Læs mere her
Tillykke til æresmedlem Poul Isaksen med de 80 år
Faderen til de 10 H.C. Andersen eventyrskulpturer, der pryder Odense bymidte, fyldte lørdag den 18. marts 80 år. Foreningen bakkede begejstret op om ideen og tildelte ham efterfølgende titlen som æresmedlem.
  

Læs mere her
Praktik- og Projektdag med ingeniørstuderende
For at skabe dialog og netværk inviterer Det Tekniske Fakultet til Praktik- og Projektdag, hvor virksomheder kan møde alle de studerende torsdag den 20. april kl. 12-16. Måske din virksomhed bliver inspireret til samarbejde om semester- eller afgangs-projekter, bachelor- og specialeprojekter eller til at indgå aftale om praktik og studiejob.

Læs mere her
Arrangementer - Fynsk Erhverv
Morgenseminar: Digitale trends fra SXSW Interactive konferencen
Onsdag den 22. marts kl. 8.00-10.00
Få seneste nyt fra SXSW Interactive i Austin, Texas, en af verdens største konferencer inden for nye teknologier og digital kommunikation. Brems & Co. deltager på SXSW, og Martin Brems giver en frisk update som opvarmning til DigitalOdense17. Har du billet til DigitalOdense17, er deltagelse i morgenseminar gratis.

Læs mere og tilmeld her
Generalforsamling &
Fynsk ErhvervsTopmøde

Torsdag den 30. marts fra kl. 16
Kom og vær med til et af årets højdepunkter i Fynsk Erhverv. Vi afholder ordinær generalforsamling kl. 16 og efterfølgende ErhvervsTopmøde fra kl. 17.30 med temaet People First - god ledelse under den 4. industrielle revolution

Sidste chance for tilmelding...

Læs mere og tilmeld her
Morgenseminar: Hvordan du finder og fastholder talenterne i Selfie-generationen
Onsdag den 5. april kl. 8.00-10.00
Intelligent Banker, Morning Train og Epida går denne formiddag sammen om at præsentere deres erfaringer med at finde de største talenter og holde dem motiverede på et arbejdsmarked, hvor der er konstant rift om de bedste hoveder.

Læs mere og tilmeld her
Berlingske Business Briefing
Onsdag den 26. april kl. 8.00-9.30
Få ny inspiration og nye kontakter, når Berlingske Business Briefing i samarbejde med PwC i Odense og Fynsk Erhverv indbyder til otte morgenmøder om topledernes nye dagsorden. Dagens taler er Maria Rørbye Rønn, generaldirektør Danmarks Radio.

Læs mere og tilmeld her
DigitalOdense17
Torsdag den 27. april fra kl. 8.00
Under temaet "Fra Bits til Dollars" kan du hente inspiration fra ind- og udland til, hvordan du kan skabe mere forretning ud af alle de digitale muligheder. Som samarbejdspartner kan vi tilbyde alle medlemmer en særdeles favorabel pris.


Læs mere og tilmeld her
Øvrige arrangementer

Formål før profit -
Danmarks bedste arbejdsplads

Baker Tilly afholder
Torsdagsnetværk den 6. april 
kl. 15.00-17.00 


Læs mere og tilmeld her
 

Robotic Process Automation & kognitiv automatisering

Deloitte inviterer til Grab'n Go
tirsdag den 21. april
kl. 8.30-10.00

Læs mere og tilmeld her


Fynsk Erhverv
Albani Torv 4
5000 Odense C

info@fynskerhverv.dk

2017 © Fynsk Erhverv