Copy
Sådan udvider du dit netværk 
og skaber stærke relationer

Se denne e-mail i din browser

Mød nye kunder og samarbejdspartnere i Fynsk Erhverv


I sidste mail kunne du læse om, hvordan du kan opnå synlighed gennem dit partnerskab i Fynsk Erhverv. Hvis du har læst den mail, opdager du sikkert, at du kan genkende nogle af pointerne i denne mail. Men det er der en god grund til! Hele tanken bag Fynsk Erhverv er nemlig, at alt, hvad vi tilbyder, skal styrke dig og din virksomhed.

Det betyder f.eks., at du opnår flere gevinster ved at deltage i vores arrangementer:
 • du styrker dit netværk,
 • skaber nye relationer,
 • øger kendskabet til dig og din virksomhed
 • får ny viden, inspiration og værktøjer, du kan bruge til at udvikle din virksomhed.

Netop derfor opfordrer vi til, at du og dine kolleger engagerer jer i så vid udstrækning som muligt i Fynsk Erhverv.

Denne mail tager udgangspunkt i, hvordan du kan udvide dit netværk. Læs, hvordan andre har gjort brug af partnerskabet til at opbygge stærke relationer og skabe ny forretning med andre fynske erhvervsledere. 
 

Skab muligheder for din virksomhed – ligesom Logistik Centralen

Den fynske transport- og logistikvirksomhed, Logistik Centralen, har siden deres indmeldelse gjort flittigt brug af de muligheder for at networking og vidensdeling, vi i Fynsk Erhverv faciliterer.

Indehaver og adm. Direktør, Dennis Just, fortæller således om hans oplevelser med Fynsk Erhverv:
Det er vigtigt for os som virksomhed hele tiden at afsøge nye muligheder for at udvide vores netværk. Vi ved fra os selv, at vi helst gør forretning med folk, vi kender – eller folk, som nogen, vi kender, kender. Det er efter min mening den helt store styrke ved at være partnervirksomhed i Fynsk Erhverv. Der er nemlig så mange muligheder for at møde nye mennesker og pleje sit nuværende netværk – hvis man altså prioriterer det. Personligt er jeg kommet med i en af Fynsk Erhvervs faciliterede netværksgrupper – og det rykker altså; både i forhold til mit netværk, men så sandelig også ift. at udvikle min virksomhed. Af samme grund, deltager vi også i de arrangementer, der afholdes, og vi glæder os til at tage en samarbejdspartner med til næste Business Lounge og Business Bar.

 

Hvad siger andre medlemmer om vores netværksgrupper? (”Blæreboksen”)

 • "Jeg kan navigere udenom fejl ved at sparre med erfarne erhvervsledere"
 • "Det spiller bare, og jeg har lært så meget, jeg bruger hver dag"
 • "Jeg kommer meget tæt på deltagerne - åbenhed og positiv tilgang fra deltagerne. Får også gode ideer med hjem. Har også skabt forretning både via personerne i netværket og kontakter via dem"
 • "God ærlig fortrolig dialog med reelle og åbne kompetente mennesker"
 • "Proaktivt netværk med kompetente og meget forskellige individer"
 • "Vil helt sikkert anbefale, men det skal være til de rette personer"
(Citaterne er anonyme, da de er et udpluk fra den eksterne evalueringsrapport, december 2019)

 

Sådan styrker du dit netværk i Fynsk Erhverv:

 • DELTAG I ARRANGEMENTERNE
  Vi afholder mange forskellige former for arrangementer. Her er der altid god tid til at netværke, da vi ved, hvor vigtigt det er pleje kontakten de fynske erhvervsledere imellem og ikke mindst at få udbygget sit professionelle netværk.
  Til Fynsk ErhvervsTopmøde, der afholdes 2 gange årligt, kan du møde over 200 andre, fynske erhvervsledere fra vores partnervirksomheder.  Og til vores Fyraftensmøder, Business Lounges og Business Barer kan du invitere en samarbejdspartner med og på den måde vedligeholde og styrke jeres relation samtidig med, at I begge får både ny viden og nye kontakter med hjem.
   
 • DELTAG I EN NETVÆRKSGRUPPE:
  Vores netværksgrupper er ikke som andre. Her mødes fynske erhvervsledere på tværs af branche, profession og geografi i mindre grupper af  5 personer ca. hver 8. uge og drøfter både ledelsesmæssige og forretningsmæssige muligheder og udfordringer.   Det betyder, at du ikke skal være bange for at tage de store spørgsmål op med de andre – her sidder nemlig ingen konkurrenter. Derudover er fortrolighed, vidensdeling og deling af kontakter nøgleord for samtlige af vores netværksgrupper.   Derfor kalder mange af vores netværksdeltagere også deres netværksgruppe for deres ’eksterne bestyrelse’.
  Der er tilknyttet en professionel netværksfacilitator til hver netværksgruppe, der ligeledes er koblet sammen i eget digitalt netværksforum.
   
 • DELTAG I ET VIDENSFORUM:
  Vidensforum er eksklusivt netværkstilbud til de fynske erhvervsledere, der vil skabe endnu større resultater.  Her får du ny viden og indsigt, tid til refleksion og fortrolig sparring af andre erhvervsledere fra forskellige brancher.  Målet er at give dig styrke og handlekraft til at udvikle og eksekvere nye tiltag i din virksomhed med vækst til følge.
   
 • BRUG DIN VIRKSOMHEDSPROFIL AKTIVT:
  På Den fynske Virksomhedsportal finder du samtlige fynske private virksomheder.  Som partnervirksomhed i fynsk Erhverv har din virksomhed en særlig virksomhedsprofil, hvor I kan præsentere virksomheden, jeres unikke produkter og services samt nøglemedarbejdere med billede og kontaktinformationer.  Gode kunder kan lægge deres positive referencer ind på profilen, og I kan publicere nyheder og aktiviteter i virksomheden, så de bliver synlige for det fynske erhvervsliv på Fynsk Erhvervs portaler.  En stærk virksomhedsprofil er et effektivt middel til at blive synlig og søgbar - både på Den fynske Virksomhedsportal og via de gængse søgemaskiner.  Tilsvarende kan du søge nye samarbejdspartnere, leverandører m.fl. på Den fynske Virksomhedsportal og finde nye, værdifulde kontakter i det fynske erhvervsliv.

 

Vi glæder os til at følge dig og din virksomhed!

 

Jytte Reinholdt
Direktør | Fynsk Erhverv


 
Vores netværksgrupper
Følg os på LinkedIn
Følg os på LinkedIn
Facebook
Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Twitter

Fynsk Erhverv
CORTEX BUSINESS PARK
Cortex Park Vest 4, 
5230 Odense M
info@fynskerhverv.dk
Tlf: 66 14 47 14

CVR: 35148116

Frameld