Copy
La Comissió de Menjador us informa:
El servei de Menjador Escolar gestionat per l'AFA incorpora noves millores aquest curs. Us les detallem.

Us recordem que la Comissió de Menjador de l'AFA disposa d'un correu electrònic per a dubtes, queixes i suggeriments.

Millores al servei de Menjador 2014-2015
Devolució del 100% de l'mport del servei cada dia que no s'utilitzi. 

Us recordem que per a optar a aquesta devolució heu d'avisar per correu a l'Ana Ruiz (ana.ruiz@eurest.es) o bé trucar-la al 627421201 abans de les 10.00.

Oli d'oliva

S'utilitzarà únicament oli d'oliva per a l'elaboració de tots els plats.
Picnic sortides

Es retornarà el 100% de l'import del menjador si no es fa ús del "picnic" que es prepara a la cuina. Recordeu que cal avisar a l'Ana Ruiz abans de les 10.
Productes integrals

S'introdueixen els productes integrals una vegada al mes. Segons l'acceptació dels alumnes s'incrementarà cada trimestre un dia més al mes.Aula d'estudi

Durant el temps de lleure del menjador hi haurà un d'estudi disponible per als alumnes que hagin de fer deures o estudiar, tal i com ja es va fer el darrer trimestre del curs passat.
Nous preus

Els preus per al curs 2014-2015 s'han abaixat. Aquí teniu un enllaç al web de l'AFA on trobareu la llista de preus actualitzada:
Mes vençut

La gestió dels rebuts en les domiciliacions es farà a mes vençut, evitant així les devolucions de mesos anteriors.Monitor d'anglès

Hi haurà un monitor que parlarà en anglès als alumnes tot el temps de menjador i el temps de lleure. Aquest monitor farà rotacions per tots els cicles.
Presentació Scolarest

Per últim, us deixem un enllaç al web de l'AFA on trobareu la presentació informativa que ha preparat l'empresa encarregada del Servei de Menjador per a les famílies.Copyright © 2014 AFA Escola Torre Barona All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Unsubscribe
Update Subscription Preferences