Copy
SPOROČILO ZA JAVNOST 08.07.2019

Postavni Jožef Sraka je že vrsto let vpet v medijsko dogajanje, sploh pa je bil pred leti med zelo iskanimi manekeni. A ker si je v življenju želel še več in je sledil svojim sanjam, se je pred tremi leti preselil v London, kjer se je podpisal pod kar nekaj uspešnih zgodb, ki so bile povezane predvsem z modnimi odri. Toda v Jožefu je vedno gorela želja po petju, ki ga ima praktično v krvi, saj je njegova babica izdala kar pet albumov z ljudsko vsebino. Prav z babico pa je že prepeval praktično celo otroštvo, nato pa je vse skupaj postavil na stranski tir, saj si nikoli ni želel, da bi na to umetnost gledal kot na vir zaslužka. "Glasba je moja ljubezen, zato sem najprej poskrbel, da imam zagotovljeno eksistenco. V Londonu seveda ni lahko, a lahko povem, da sem od začasnega natakarja, kar je bila moja prva služba, v dobrih dveh letih napredoval do vodje oddelka v enem od prestižnih hotelov, tako da imam danes pod sabo 15 ljudi, kar pomeni, da so me šefi prepoznali kot vrednega zaupanja." pravi prijazni mladenič, ki je hkrati s službo ves čas v Londonu tudi iskal najboljše možne sodelavce. "London je metropola, tudi glasbena. Mnogi moji vzorniki so tu ustvarjali, snemali. Snemalnih studijev, glasbenikov in avtorjev je tu ogromno, jaz pa sem si vzel čas, da sem našel ekipo, s katero smo se res ujeli," pravi Joseph.

Na glasbeni sceni se tako postavni mladenič predstavlja s svojo prvo skladbo, ki je priredba velike svetovne uspešnice Skyscraper. V njegovi interpretaciji ima pesem novo moč ter nekoliko drugačno sporočilo. A to še ni vse, saj ima pesem že novo video podobo. Zanjo je poskrbel večkrat nagrajeni montažer doc. Zlatjan Čučkov. Spot je poseben zato, ker ima večkratno dispozicijo, tako da se slike prelivajo ena nad drugo. "Videospot mi je zelo všeč, saj se vidi, da je Zlatjan začutil moje sporočilo. Prepričan sem, da je to začetek dolgega sodelovanja, tako kot tudi z drugimi sodelavci. Pripravljam namreč že nove pesmi. Naslednja bo prav gotovo avtorska in zanjo bom posnel tako slovensko kot angleško verzijo," je zaključil Joseph Sraka.

Uspešnica Skyscrapper pevke Demi Lovato je dobila novo preobleko. 26-letni Joseph Sraka je pesem, ki mu je bila že takoj ob izidu zelo všeč, posnel v svoji interpretaciji, zanjo pa je naredil tudi zelo umetniški videospot, ki vas ne bo pustil hladne.
VIDEOSPOT
FOTOGRAFIJE ZA OBJAVO
MP3 DOWNLOAD RADIO
JOSEPH SRAKA - SKYSCRAPER (DEMI LOVATO)
Pesem v tej izvedbi lahko prenesete tudi iz ostalih distribucijskih platform
(iTunes, Spotify, Deezer, Amazon, Google Play, Shazam,...).
Joseph avgusta pride v Slovenijo, kjer bo na voljo za intervjuje in dodatne informacije. V kolikor bi potrebovali dodatne fotografije se obrnite na josephsrakamusic@gmail.com.

Za objavo v Vašem mediju se Vam najlepše zahvaljujemo.

Joseph Sraka Music
YouTube
YouTube
SoundCloud
SoundCloud
Instagram
Instagram
Facebook
Facebook