Copy
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Beste Jazzliefhebber, geïnteresseerde in Jazz Affairs,
 
U hebt aangegeven nader geïnformeerd te willen worden over de plannen van Jazz Affairs, de “nieuwe” Jazzclub van Hoorn en omgeving.
 
Jazz Affairs bestaat sinds 1988. In meer dan 25 jaar is er breed en kwalitatief hoogwaardig geprogrammeerd. Welke binnen- en buitenlandse jazz prominent is er niet opgetreden tijdens de rond 500 Huis Verloren concerten die Jazz Affairs in die periode heeft georganiseerd? Jazz Affairs legde ook de basis voor het eens zo fameuze festival “Jazz at the Hop” in de Parkschouwburg.
 
Een nieuw Jazz Affairs werkt hard aan wegen om met behoud van het hoogwaardige aanbod ook buiten de quasi-exclusiviteit van de besloten jazz club een breder publiek op te zoeken. Dat kost tijd maar, mede met uw hulp, onze leden, het resultaat zal er zijn!
 
Samenwerking staat hoog in het vaandel van de Jazz Affairs programmering. Recent zijn er al diverse evenementen met onze culturele partners georganiseerd. In het komende seizoen zal dit een nog prominenter karakter krijgen. Samenwerking met bijvoorbeeld Muziekcafé Backstage, Cinema Oostereiland, Brasserie Oostereiland, Schouwburg Het Park, De Hoornse Stadsfeesten, Huis Verloren, Muziekschool Gerard Boedijn en anderen.
 
De eerste vingeroefeningen zijn gestart, inclusief:
  • Jazz Affairs Locals - 2e editie van ons jazzfestival tijdens de Hoornse Stadsfeesten met een afwisselend all-kinds-of-jazz programma met 70 muzikanten, 8 formaties en 12 stijlen.
  • Jazz Film & Live Jazz - aansprekende jazzfilms in Cinema Oostereiland met in de pauze en/of na afloop een aan het filmthema gerelateerde live jazzband in Brasserie Oostereiland
  • Jazz@HetPark - professionele jazzconcerten in het regulier schouwburg programma, mede in samenwerking met Brasserie ’t Hop
  • Jazz Affairs Likes - Jazztips voor Jazz Affairs leden tot Jazz(y) concerten elders georganiseerd, met een voordeel voor u als lid (korting op toegangsprijs, drankje of iets dergelijks)
 
Een bescheiden greep uit de vele plannen voor verdere evenementen per het theater seizoen 2015\2016:
  • Najaar 2015 2 maanden: Jazz & Blues - weekeinden vol Jazz en Blues, live muziek en films in Schouwburg Het Park en Cinema Oostereiland
  • Voorjaar 2016 4 weekenden: Jazztafette - vier zaterdagen met achtereenvolgens Jazz Classics, School of Jazz, Modern Jazz Clinics, BigBand Event - met o.a. Huis Verloren, Muziekschool, Schouwburg Het Park, Jazz@Home Thuisconcerten
 
Er kookt nog meer op ons Jazz vuur en er zijn nog meer smakelijke recepten in de maak - mogen wij u voor slechts EUR 25 per jaar als lid noteren?
 
U kunt zich via deze link “word lid” aanmelden of per email aan info@jazzaffairs.nl
 
Met dank en vriendelijke groet,
 
Jazz Affairs

Copyright © 2015 Jazzaffairs, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp