Copy
Jazz Affairs nieuwsbrief mei 2015
View this email in your browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

Jazz Affairs Likes: The Rosenberg trio

vrijdag 24 april 2015 om 20.30 uur, Schouwburg Het Park, Hoorn
 

Het Rosenberg Trio staat al sinds jaar en dag garant voor muzikaal spektakel in de traditie van Django Reinhardt. De vingervlugge neven slaan komend seizoen de handen ineen met zangeres Sam Pari. Zo wordt de bekende Rosenberg-sound uitgebreid met een zwoel, meeslepend en jazzy geluid. Omdat ook multi-instrumentalist Christiaan van Hemert aanschuift, wordt ‘Gipsy Grooves’ een breed muzikaal spektakel. Het vijftal beweegt zich vanavond van de csárdás, via opzwepend gitaarspektakel naar sfeervolle liedjes, die je in een rokerige jazzkroeg in New York zou kunnen horen.
 
Rosenberg trio op Youtube

Kaarten bestellen
 
Jazz Affairs is ook dit jaar weer op de Hoornse Stadsfeesten met een eigen podium. We programmeren ook nu weer met veel aandacht voor onze locale en regionale muziekhelden. Het beloofd weer een interessante line-up te worden. Binnenkort meer.....

Om ons "Jazz Affairs Locals Festival" tijdens de Hoornse Stadsfeesten weer te kunnen vieren zijn we blij met sponsoren. Mocht u interesse hebben om met uw bedrijf of instelling bijzondere aandacht te krijgen, neem dan contact op met Jazz Affairs voor de mogelijkheden.(contactgegevens onderaan deze nieuwsbrief)
Copyright © 2015 Jazzaffairs, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp