Copy
N I E U W S B R I E F

S E P T E M B E R   2 0 1 5

Vakbeurs Art & Paper Xperience: Art-Frame is erbij!
 
De Art & Paper Xperience wordt gehouden op zondag 13 en maandag 14 september van 10.00 tot 17.00 uur in de Expo te Houten.
 
Een mooie gelegenheid om veel leveranciers van de lijstenmaker te ontmoeten. En ook om kennis te maken met Art-Frame of bij te praten over actuele zaken zoals nieuwe cursussen, inlijstwedstrijd 2016, bijeenkomsten met lijstenmakers, overkoepelende promotie, etc. In onze stand geven wij u een indruk van de (promotie)materialen die Art-Frame ter beschikking heeft en kunt u de winnende inlijsting bewonderen van de inlijstwedstrijd 2015.
 
Ook de nieuwe Giclée, speciaal voor de lijstenmakerswedstrijd 2016, staat tentoongesteld en natuurlijk is er de mogelijkheid om in te schrijven voor de aankomende wedstrijd.
 
Wilt u de beurs bezoeken, dan kunt u uw digitale entreekaart gratis downloaden via https://www.ticketevent.nl/event/2523/show.html
 
Wilt u meer informatie over de complete beurs, dan kunt u kijken op http://www.asws.nl/beurzen/art-paper-xperience- .

Ook is er een beursmagazine met plattegrond en de namen van alle exposanten.
 
Graag tot ziens op onze stand bij de Art & Paper Xperience!
 
Met vriendelijke groet,
 
Uw vakgenoten van Art-Frame 

EXPOSITIE "VAN DE KUNST EN DE RAND"

Naar aanleiding van een eerder bericht over het gezamenlijk bezichtigen van de expositie "Van de Kunst en de Rand" in het Dordrechts Museum en de belangstelling hiervoor, hebben wij het museum bezocht om de mogelijkheden te bekijken. We constateerden dat een groepsrondleiding interessant zou zijn bij een combinatie van twee onderdelen van het museum:
"Van de Kunst en de Rand" en "Holland op zijn mooist".


We waren tot voor kort echter niet in de gelegenheid om tot afspraken te komen vanwege afwezigheid/vakantie van de contactpersoon van het museum. Jammer genoeg bleek vorige week dat het deel "Holland op zijn mooist" op 6 september ten einde liep. Daarnaast was het niet mogelijk om een groepsbezichtiging op een maandag te plannen en werd er geen korting gegeven op de individuele entreegelden, ook niet als groep.

Dit alles heeft ons doen besluiten van de groepsbezichtiging af te zien. De expositie "Van de Kunst en de Rand" kunt u op eigen gelegenheid nog bezoeken t/m 18 oktober.

We hebben ervaren dat dit initiatief door de leden op prijs werd gesteld; wij zullen dan ook zeker blijven letten op andere mogelijkheden voor een gezamenlijk bezoek aan musea. Heeft u op enig moment suggesties hierin, meldt u deze dan graag bij het secretariaat.
WEDSTRIJD "LIJSTENMAKER VAN HET JAAR 2016"

Houdt u de brievenbus in de gaten of kijkt u nu alvast op
http://www.art-frame.nl/wedstrijd-formulier
voor meer informatie

MEET EN GREET

Onze eerstvolgende Meet en Greet zal plaats vinden op maandag 5 oktober a.s. bij Inlijsterij Betzel.biz in Venlo.

U ontvangt deze week meer informatie per mail over de inhoud van deze dag.

Wilt u zich nu al aanmelden, dan kan dat bij het secretariaat, onder vermelding van bedrijfsnaam en het aantal personen.
Copyright © 2015 Art-Frame, All rights reserved.

Beste <<Aanhef / voornaam>> <<Achternaam>>,

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Branchevereniging Art en Frame. Onderstaand vindt u een uitschrijfmogelijkheid, deze wordt automatisch geplaatst aangezien dit wettelijk verplicht is.
Wij adviseren u echter NIET uit te schrijven, u mist belangrijk ledennieuws als u uitschrijft.
 
Contact opnemen met Art en Frame kan via 0475 - 536313 of via secretariaat@art-frame.nl


uitschrijven: let op, u ontvangt dan géén verenigingsnieuws meer          uw gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp