Copy
N I E U W S B R I E F

M E I   2 0 1 5
 

De Algemene Ledenvergadering op 20-04-2015

Ook dit jaar werd de ALV goed bezocht. Kon u er niet bij zijn, dan kunt u de notulen nalezen op de ledensite. Wij bedanken ons publiek voor de aanwezigheid en hun inbreng.
Voorafgaand aan de ALV heeft het bestuur van Art en Frame een gesprek gehad met onze leden-leveranciers over een mogelijk te houden beurs en het traject vakopleiding lijstenmaker waar Art en Frame onlangs groen licht voor heeft gekregen. Het was een zeer positieve bijeenkomst met heldere uitspraken waar we mee verder kunnen.
Na de ALV zijn de prijswinnaars bekend gemaakt van de wedstrijd "Lijstenmaker van het jaar 2015". Het overzicht van alle categorieën met hun winnaars heeft u op onze Facebook-pagina kunnen lezen. Ook een foto-impressie heeft op de pagina gestaan.

Inmiddels is alweer een start gemaakt met de wedstrijd voor volgend jaar. In het najaar krijgt u de mogelijkheid om in te schrijven. Doen!
Wij bedanken alle sponsors voor hun bijdrage aan de wedstrijd

"Lijstenmaker van het jaar 2015"
DE ALGEMENE VOORWAARDEN

Art en Frame stelt Algemene Voorwaarden ter beschikking aan haar leden. De bestaande versie van dit document is onlangs herzien. In deze brief kunt u lezen waar u de nieuwe Algemene Voorwaarden kunt vinden en welke manier aan te bevelen is voor vermelding van de voorwaarden op uw orders en offertes.
 
 
HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Naar aanleiding van enkele bestuurswisselingen is het huishoudelijk reglement aangepast. Ook vindt u in de nieuwe versie de contributiebedragen voor 2016.
De ambachtseconomie
Op maandag 2 maart organiseerde Het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE) een inspiratiemiddag in Den Haag voor en met vakmensen uit de Nederlandse ambachtseconomie. Ambachtelijke ondernemingen bieden op dit moment werk aan 10% van de werkzame beroepsbevolking. 84% van deze ondernemingen bestaat uit 1 werkzaam persoon. Met veel achtergrondinformatie, trendwatcher Adjiedj Bakas als spreker ("Het ambacht is springlevend") en Ernest van der Kwast met zijn boekpresentatie ("De IJsmaker") was het een interessante middag.

Met dank aan Ed Vermeulen voor het aanleveren van het materiaal, zodat we dit met u kunnen delen.
Meet en Greet bij Kunsthandel Veenstra
Op maandag 9 maart vond er weer een Meet en Greet plaats bij één van onze leden. Het gastbedrijf was ditmaal gevestigd in Drachten. Mooi om te vermelden is dat ook enkele niet-leden van de uitnodiging gebruik hebben gemaakt om deze bijeenkomst te bezoeken en kennis te maken met Art en Frame.

Er werd volop informatie uitgewisseld en technieken besproken. Wederom een interessante dag.

Was u nog nooit op een Meet en Greet of bent u juist door een eerder bezoek overtuigd van het nut, neemt u dan op 8 juni a.s. deel aan de Meet en Greet bij Lijstenmakerij en Fotogalerie Kistemaker in Hengelo. U kunt zich hiervoor nog aanmelden bij het secretariaat. In de uitnodiging leest u meer over het programma op die dag.
 
Meet en Greet 9 maart - een impressie
TIPS VOOR UW ETALAGE

Deze advertentie verscheen in de mei-juni editie van de Kunstkrant. Als poster kan deze uitstekend als reclame dienen. Een prima idee van één van onze leden dat wij u graag als tip willen meegeven.

Wilt u ook beschikken over het bestand dat geschikt is om te laten afdrukken in een goede kwaliteit, dan kunt u dit downloaden via de ledensite. Dit is de directe link naar het advertentiebestand.

 

Highlights Week van de Ondernemer 2015

De Kamer van Koophandel heeft een nieuwsbrief uitgebracht met een samenvatting van deze activiteit, waarin links naar diverse presentaties, verslagen en nieuwsuitzendingen.

 

Zelf een professioneel digitaal magazine maken

Editoo in Arnhem heeft ons geïnformeerd over hun online programma Digitoo, dat deze mogelijkheid voor een kleine vergoeding biedt. Een detaillist of distributeur bepaalt zelf de inhoud door teksten, foto’s en video’s te verzamelen. Editoo levert het online programma om hier een professioneel blad van te maken. Zo kan een detaillist of distributeur periodiek een product- of bedrijfsmagazine uitbrengen en efficiënt communiceren met (potentiële) klanten. U kunt een voorbeeld van een digitaal magazine bekijken op https://editoomagazine.digitoo.nl/ of ga voor meer informatie naar www.digitoo.nl

 

Branchecontact: samen kansen creëren

Arjen Lemstra geeft inspirerend nieuws en houdt ons op de hoogte van netwerk-mogelijkheden. Bezoek de website als u er meer over wilt lezen.

A G E N D A
MEET & GREETS ART-FRAME
EN ANDERE BELANGRIJKE DATA

 
 
8 juni:
Meet & Greet bij Lijstenmakerij Kistemaker in Hengelo
U kunt zich nog aanmelden!


5 oktober:
Meet & Greet bij Inlijsterij Betzel in Venlo
 
16-18 oktober:
Art Expo in Hamm, Duitsland,
Art en Frame zal zich met een stand presenteren
 
IDEEËN VOOR PROJECTEN
EN BIJEENKOMSTEN IN HET LAND

 

10 juni, vanuit huis:
Webinar KvK: uw bedrijf futureproof
(let op: aanmelden verplicht)

Voorlichtingsbijeenkomst SBB
Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

17 juni - Oosterbeek
Geachte leden detaillisten,

Wij zitten dringend verlegen om mensen die "Lijstenmaker in beeld" willen zijn op onze website. U krijgt van ons een korte vragenlijst en aan de hand van uw antwoorden schrijven wij een verhaal en plaatsen dat met (door u toegestuurde) foto's een maand lang op onze site. Via Facebook wordt extra aandacht gericht op deze rubriek. 
 
Wilt ú in de schijnwerper staan?
Meldt u dan aan als "Lijstenmaker van de maand"
Copyright © 2015 Art-Frame, All rights reserved.

Beste <<Aanhef / voornaam>> <<Achternaam>>,

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Branchevereniging Art en Frame. Onderstaand vindt u een uitschrijfmogelijkheid, deze wordt automatisch geplaatst aangezien dit wettelijk verplicht is.
Wij adviseren u echter NIET uit te schrijven, u mist belangrijk ledennieuws als u uitschrijft.
 
Contact opnemen met Art en Frame kan via 0475 - 536313 of via secretariaat@art-frame.nl


uitschrijven: let op, u ontvangt dan géén verenigingsnieuws meer          uw gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp