Copy
Lentekriebels

Degenen onder jullie die weleens een bezoek aan ons pand hebben gebracht, weten dat we 3 mooie bomen in de voortuin hebben staan. Ieder seizoen geven zij ons een ander uitzicht. Met de lente in aantocht, kijken we uit naar het moment dat alles weer gaat bloeien en vernieuwd wordt. We hebben een aantal acties voor je geselecteerd met het oog op de komende voorjaarstemperaturen.
 

Zet de bloemetjes buiten

Het mooie weer is in aantocht. Lekker buiten lunchen, een informele bespreking in de buitenlucht of een vrijdagmiddag borrel op het terras. Bestel daarom op tijd terrasmeubilair, zodat je klaar bent voor de mooie dagen. Bij aanschaf van een terrastafel en 4 stoelen of krukken ontvang je van ons de Weber Smokey Joe premium BBQ gratis bij je bestelling! Lees meer!

Neem contact op met Raymond voor meer informatie.

BEL OF MAIL RAYMOND

Geniet van pure perfectie

Vergaderen met dit LG presentatiescherm is een feest. Met het mooie design, de heldere beelden en realistisch geluid, komt elke presentatie tot zijn recht. Bestel hem nu. Hij wordt bij jou op kantoor geïnstalleerd én je krijgt de Weber Smokey Joe premium BBQ gratis bij je bestelling! Lees meer!

Neem contact op met Bert voor meer informatie.

BEL OF MAIL BERT

Tubes,
the perfect gift

Een goed geschenk raakt je persoonlijk. Met deze tubes met wijn, olie of thee heb je een uniek geschenk in huis voor je klanten en relaties of je medewerkers. De tubes kunnen bedrukt worden met eigen logo en/of tekst. Lees meer!

Neem contact op met Peter voor meer informatie.

BEL OF MAIL PETER

Tijd voor de lenteschoonmaak

We hebben een aantal mooie kantooraanbiedingen voor jou geselecteerd. Zo maak je met onze Elba producten kans op een Fitbit of een fiets, wanneer je met je lenteschoonmaak het archief eens goed onder handen neemt. Daarbij kun je meteen alles labelen met de DYMO bundelactie. Lees meer!

BESTEL DIRECT BIJ HARRY

Inrichtingsplannen?


Plannen om in 2017 het kantoor van een nieuwe jas te voorzien, neem dan contact op met Gerard.
BEL OF MAIL GERARD
Copyright © 2017 Officious, All rights reserved.


Uitschrijven    Gegevens bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp