Copy
Kränkus nyhetsbrev
Prenumera nu för att vara med från mars och framåt!
Hej teälskare!
Är det vår snart? Det börjar kännas så men vi ropar inte HEJ ännu. Vi fortsätter att blanda våra goda te- och kaffeblandningar och planerar för en hel del kommande nyheter. Fortsätt följa vårt nyhetsbrev för att inte missa något. 

Te- och kaffeprenumeration
Våra prenumerationer har blivit väldigt populära. Klicka hem en mindre och en större påse te eller kaffe varje månad under 3, 6 eller 12 månader. Otroligt smidig och prisvärd tjänst där allt är betalt och klart efter första köpet. Prenumerationen löper heller inte vidare efter den utsatta tiden utan du kan i lugn och ro beställa en ny period i vår webbshop. Det och mycket mer hittar du på länkarna här under.

 
Glada hälsningar från Kränku Te & Kaffe

Vackra tehuvor

Vackra tehuvor från irländska Ulster & Weavers. C:a 36 cm bred och 27 cm hög. 

Teprenumeration

Teprenumeration

Den första veckan varje månad skickar vi 100 g av en av våra egna teblandningar. Vilken sort blir en överraskning! Vi lägger också med 25 g av ett spännande smakprov på ett annat te ur vårt sortiment.

Kaffeprenumeration

Den första veckan varje månad skickar vi 200-250 g av ett utvalt kaffe från vårt sortiment. Vilken sort blir en överraskning! Vi lägger också med 25 g av ett spännande smakprov på ett annat kaffe.

Te från Gotland

Här hittar du alla våra egna teblandningar.

Teodling på Gotland

Hur mår teplantorna? Läs mer på länken.

Gotländska delikatesser

Vi har ett stort utbud med gott från Gotland. Vi har samlat Gotlands främsta mathantverkare under samma tak i vår butik i Visby. Nu också i vår webbshop!

TILL WEBBSHOPPEN!
Facebook
Twitter
Instagram
Hemsida
E-post
Copyright © 2019 Kränku Te & Kaffe, All rights reserved.


Avprenumerera    Uppdatera prenumeration