Copy
Kränkus nyhetsbrev
Teplanta
Hej teälskare!

Nu blommar körsbärsträdet utanför butiken på S:t Hansplan. Våren är här och snart är det sommar! 

Ett annat säkert vårtecken är att årets teplantor nu finns i butik och webbshop. Odla tillsammans med oss och adoptera en teplanta idag. Det är nu två år sedan vi drog igång projektet Camellia Sinensis Gotland - teodling på Gotland. Ni följer det enklast via vår webbplats där ni också kan skriva upp er på nyhetsbrevet. 

Våra te- och kaffeprenumerationer blev snabbt populära - nu är det dags att skriva upp sig för att vara med från maj och framåt.

Läs mer om allt och hitta länkarna nedan. 


Allt gott från Gotland!
 
Glada hälsningar från Kränku Te & Kaffe
Teprenumeration

Teprenumeration

Den första veckan varje månad skickar vi 100 g av en av våra egna teblandningar. Vilken sort blir en överraskning! Vi lägger också med 25 g av ett spännande smakprov på ett annat te ur vårt sortiment.

Teplanta

Odla ditt eget te hemma! Drycken te har avnjutits av människan i århundraden och redan på 1700-talet försökte sig Carl von Linné på att odla te i Sverige. Nu är det din tur!

Teodling på Gotland

Efter att ha blandat våra egna teblandningar i över 40 år tycker vi det är dags för nästa steg: att odla vårt eget te. Detta är en idé som grott under ett antal år och nu har vi gjort slag i saken tillsammans med Verdure på Tjuls gård i Eskelhem på Gotland.

Kaffeprenumeration

Den första veckan varje månad skickar vi 100 g av ett utvalt kaffe från vårt sortiment. Vilken sort blir en överraskning! Vi lägger också med 25 g av ett spännande smakprov på ett annat kaffe.

Pour-over kaffebryggare

Med Pour over-kaffebryggaren brygger du kaffe på det klassiska sättet, där vatten och bönor långsamt filtreras och den bästa smaken hos kaffet kommer fram. 

Termosmugg

Termosmugg Kränku

Våren är här och med denna vackra och tåliga termosmugg kan du ta med dig te eller kaffe på utflykten.

TILL WEBBSHOPPEN!
Facebook
Twitter
Instagram
Hemsida
E-post
Copyright © 2018 Kränku Te & Kaffe, All rights reserved.


Avprenumerera    Uppdatera prenumeration