Copy
Kränkus nyhetsbrev
Mugg Jag hjärta te från Kränku
Hej teälskare!

Idag är det Alla hjärtans dag och det finns främst en grupp vi vill ösa kärlek över - våra kunder. Så vi bjuder på frakten inom Sverige för privatpersoner under hela 14:e februari 2019. Vi hjärta er!

Vi vill gärna hjälpa er att sprida kärlek och vad passar då bättre med något gott från Kränku? Ett hett tips är våra populära te- eller kaffeprenumerationer. Läs mer om alla tips nedan.


Allt gott från Gotland!
 
Kärleksfulla hälsningar från Kränku Te & Kaffe
Kärlekste

Kärlekste från Gotland

Plåtburk i egen design med 100 g Kärlekste från Gotland. En passionerad, söt och smakrik, svart teblandning av frukter och bär. En perfekt gåva till nära och kära.

Teprenumeration

Teprenumeration

Den första veckan varje månad skickar vi 100 g av en av våra egna teblandningar. Vilken sort blir en överraskning! Vi lägger också med 25 g av ett spännande smakprov på ett annat te ur vårt sortiment.

Presentask med 4 teer

Presentlåda med Kränkus te

Den ultimata gåvan till teälskaren! En vacker presentlåda med fyra små burkar av Kränkus favoriter. 

Våra egna teblandningar

Våra egna teblandningar

Vi blandar och packar alla våra egna teer i hjärtat av Visby. Här hämtar vi inspiration i form av smaker, dofter, platser, namn och illustrationer. Hitta din nya favorit!

Kaffeprenumeration

Kaffeprenumeration

Den första veckan varje månad skickar vi 200-250 g av ett utvalt kaffe från vårt sortiment. Vilken sort blir en överraskning! Vi lägger också med 25 g av ett spännande smakprov på ett annat kaffe.

TILL WEBBSHOPPEN!
Facebook
Twitter
Instagram
Hemsida
E-post
Copyright © 2019 Kränku Te & Kaffe, All rights reserved.


Avprenumerera    Uppdatera prenumeration