Copy
Nieuwsbrief van United Pipeline Products B.V.
Bekijk deze mail in uw browser
Nieuwsbrief 05 United Pipeline Products
Nieuwsbrief UPP voorjaar 2016

United Pipeline Products: wereldwijd de beste!
 
De beste zijn: dat is onze ambitie! Wij dagen onszelf uit om de grootste en beste fabrikant op het gebied van roestvaststalen reparatieklemmen te zijn en te blijven. Op 16 tot 18 maart waren wij aanwezig op de Asia Pacific Maritime (APM) in Singapore. En recentelijk sloten wij een samenwerkingsverband af met VKVC, een gerenommeerde Indiase fabrikant van topproducten in de petrochemische industrie.

U leest meer in deze nieuwsbrief. Wilt u niets van UPP missen? Volg ons dan ook op Facebook of Linkedin.
Fijne Feestdagen!
Romacon Petro

Romacon Petro is een toonaangevende leverancier van hogedruk reparatieproducten voor on- en offshore pijpleidinginstallaties in de olie- en gasindustrie. Met haar hoge druk reparatieproducten tot 425 bar zijn de Romacon Petro-producten een perfecte toevoeging in de UPP-familie.
 
Door het samenwerkingsverband met VKVC, de gerenommeerde Indiase fabrikant van topproducten in petrochemische industrie met een moderne fabriek in Ahmedabad, zijn onze producten nu wereldwijd verkrijgbaar.

Concurrerende prijzen, korte levertijden en een uitstekende service zijn de speerpunten in onze marktbenadering. We zijn erg trots dat toonaangevende internationale oliemaatschappijen besloten hebben om Romacon Petro te kiezen als hun voorkeursleverancier.

Kijk voor meer informatie op de website Romacon Petro.
 
Certificeringen

Romacon Petro en VKVC zijn volledig gecertificeerd voor het ontwerpen en produceren van hogedruk reparatieproducten voor de petrochemische industrie:
  • ISO9001 en ISO14001
  • API
  • Nationale Raad
  • ASME Certificate of Authorization
Asian Pacific Maritime (APM)Singapore

United Pipeline Products was van 16 tot en met 18 maart een van de deelnemers op het Holland Paviljoen van de APM (Asian Pacific Maritime) Exhibition in Singapore. Op het paviljoen presenteerden 18 Nederlandse bedrijven zich.

De APM is een wereldwijde beurs met in totaal 1500 standhouders uit 60 verschillende landen. Een perfecte gelegenheid voor UPP om met UNI-Coupling de eerste stappen op de Aziatische scheepvaartmarkt te zetten. De beurs werd door 15000 mensen bezocht.
Tom (22 jaar) is een nieuw gezicht op het hoofdkantoor in Sint-Oedenrode. Tom volgt de HBO-opleiding Bedrijfsmanagement MKB op het Fontys in Eindhoven. Tijdens zijn afstudeeropdracht richt Tom zich op het optimaliseren van het voorraadbeheer. Hij stelt zich hier aan u voor.
 
"Het is geweldig dat ik bij een internationaal bedrijf dat in feite in de achtertuin van mijn ouderlijk huis staat, kan afstuderen. Via een opdracht van school kwam ik in contact met UPP. Samen met vier medestudenten zochten we een productiebedrijf waar we een innovatiescan konden uitvoeren. Mijn afstudeeropdracht komt voort uit één van de aanbevelingen uit het onderzoek.

Ik zie deze opdracht als een mooie beloning voor de eerdere inspanningen en ik hoop dat ik na mijn afstuderen UPP verder kan helpen om hun ambities waar te maken. Mijn persoonlijke eigenschappen passen goed bij de sfeer en cultuur. Ik ben spontaan, oprecht leergierig en ambitieus.

UPP is een platte organisatie die de laatste jaren enorm in omvang is toegenomen: van een gemoedelijk familiebedrijf naar een innovatief internationaal productiebedrijf. Maar het blijft een organisatie waar iedereen supervriendelijk is en voor elkaar klaar staat!"
UNI-Coupling Youtube Kanaal
Instructievideo’s UNI-Coupling

De UNI-Coupling producten zijn praktisch, betrouwbaar en veilig. Bekijk hier de instructievideo voor het installeren van UNI-Coupling UNI-Grip, UNI-Combigrip of UNI-Plastgrip koppelingen. Op het UNI-Coupling-kanaal vindt u overigens nog meer interessante video’s.
Bekijk hier ons volledige Youtube kanaal!
Terugblik Aquatech 2015
Ontmoet United Pipeline Products!
 
Bekijk hier onze beursagenda:
30 mei t/m 3 juni 2016: IFAT, München
6 t/m 9 september 2016: SMM, Hamburg
Kort nieuws

Afgelopen maand zijn ISO9001 en ISO14001 certificering verlengd
+ Romacon Petro heeft een grote order van Shell Irak ontvangen
+ UPP is ambassadeur van The Black Jaguar Foundation
+ Neem eens een kijkje op het UNI-Coupling Youtube-kanaal. We plaatsen regelmatig nieuwe video’s.
United Pipeline Products B.V.
Copyright © 2016 United Pipeline Products B.V.,
All rights reserved.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Uitschrijven nieuwsbrief    Gegevens updaten

Email Marketing Powered by Mailchimp