Copy
Nieuwsbrief van United Pipeline Products B.V.
Bekijk deze mail in uw browser
Nieuwsbrief 05 United Pipeline Products
UPP nieuwsbrief najaar 2016
 
De slimme oplossingen van United Pipeline Products zijn voor veel verschillende branches te gebruiken. Of het nu is om leidingen te repareren of om leidingen met elkaar te verbinden. Onze klanten werken graag met ons omdat we flexibel zijn en steeds voldoen aan hoge kwaliteitseisen- en normen. Om deze eisen en normen te waarborgen testen wij onze producten voortdurend. In deze nieuwsbrief leest u onder andere meer over onze in-house testfaciliteiten.
 
Verder in deze nieuwsbrief:
Uitgelicht: HEGAWA
Training in Kingston (Jamaica)
Ontmoet UPP op de beursvloer
In-house testfaciliteiten UPP
Kort nieuws

U leest meer in deze nieuwsbrief. Wilt u niets van UPP missen? Volg ons dan ook op Facebook of Linkedin.
Uitgelicht: HEGAWA
 
Als onderdeel van United Pipeline Products biedt HEGAWA een volledig pakket aan voor alle mogelijke pijpverbindingen zoals gietijzeren koppelingen voor de water- en gasmarkt, scheepsbouw en utiliteitsmarkt. Door jarenlange ervaring weten wij exact welke oplossingen de markt vraagt. Het grote en brede productassortiment bestaat uit koppelingen, flensadaptors, pas – en uitbouwstukken en expansion joints vanaf DN 50 tot en met DN 3000.
 
HEGAWA producten bestaan uit duurzame materialen en zijn leverbaar van kleine tot zeer grote productie-aantallen. Dit biedt flexibiliteit voor onze klanten. De producten gaan lang mee en zijn eenvoudig te bevestigen. Door de trekvaste verbindingen is het niet meer nodig om leidingen aan elkaar te lassen of om leidingen te verankeren. Op de website vindt u meer informatie over ons uitgebreide productassortiment: www.hegawa.nl

Kijk voor meer informatie op de website HEGAWA.
 
Fijne Feestdagen!
HUWA verzorgt training in Kingston Town (Jamaica)

In de zomer van 2016 verzorgden medewerkers van HUWA diverse trainingen aan medewerkers van het drinkwaterbedrijf in Kingston Town. Deze drukke stad op het Caribische eiland Jamaica heeft te kampen met veel lekkages in drinkwaterleidingen. Ongeveer 60% van de dagelijkse capaciteit drinkwater verdwijnt in de bodem. De medewerkers werden getraind hoe de reparatieklemmen te gebruiken en aan te brengen.
Op de beursvloer
 
De afgelopen maanden waren wij aanwezig op:
 
IFAT Munchen (30 mei-3 juni)
Deze toonaangevende beurs voor het beheer van water, afvalwater, afvalstoffen en grondstoffen bezochten we in het voorjaar. Hier spraken we veel relaties. Omdat deze beurs zeer waardevol is voor onze contacten zijn we in 2018 zelf aanwezig met een stand!
 
SMM Hamburg (6-9 september)
HEGAWA en UNI-Coupling hadden een stand op het Holland Paviljoen tijdens deze internationale maritieme vakbeurs.
Weftec New Orleans (24-28 sept)
Op de Weftec lieten we Amerika kennis maken met de voordelen van UNI-Coupling. Deze beurs werd vooral bezocht door producenten op het gebied van watermanagement.
Ontmoet United Pipeline Products de komende maanden! Bekijk hier onze beursagenda:
 
18 - 21 oktober 2016  Iranimex (Kish Island Iran)
Het opschorten van EU-sanctie opent de deuren naar Iran. Het land gaat tot 2020 fors investeren in de wederopbouw van de koopvaardijvloot. De beurs vindt plaats op Kish Island. Omdat dit een zgn. free economic zone is, is het voor bezoekers makkelijk in te reizen. UNI-Coupling & HEGAWA zijn aanwezig met een stand op het Holland Paviljoen, standnr. 312 G.

26-28 oktober Aquatech Mexico (Mexico City)
Met ROMACON zijn we aanwezig op Aquatech Mexico: een nieuwe beurs in het WTC in Mexico City. Deze beurs omvat de gehele Aquatech portfolio. De stand van UniCoupling is te vinden op het Holland Paviljoen, standnr. 707 in de Maya 4 Hall.
 
30 november – 2 december Workboatshow (New Orleans USA)
De Workboatshow in New Orleans is een beurs voor commerciële rederijen van vrachtschepen, bouwers en toeleveranciers. Samen met een Amerikaanse partner is Uni-Coupling aanwezig met een stand.
UNI-Coupling Youtube Kanaal
In the spotlight: Marc Saris – Technisch adviseur

‘De mooiste baan die ik me kan wensen’, beantwoord Marc Saris (45 jaar) met een glimlach op de vraag hoe zijn functie het beste omschreven kan worden. Sinds april 2008 is hij in dienst bij UPP. ‘Eind jaren negentig heb ik een jaar voor HUWA gewerkt, maar dat was totaal niet te vergelijken met wat ik nu doe.’ Blijkbaar kroop het bloed waar het niet gaan kon, want na een tussenstop bij een ander bedrijf, is Marc inmiddels al weer 8 jaar UPP’er. Hij vertelt: ‘Algemeen directeur Twan van Heesch hoorde dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Prompt hing hij aan de lijn om te vragen of ik interesse had om weer in dienst te treden. UPP had toen net Romacon overgenomen en was op zoek naar een nieuwe locatie waar het verder bedrijf kon groeien en ze waren op zoek naar een technische vent die in de fabriek overzicht kon houden.’
 
Marc heeft geen moment spijt gehad dat hij de uitdaging aanging. ‘Binnen UPP werk ik o.a. veel samen met de kwaliteitsmanager. Het testen van klemmen en koppelingen hoort daar bijvoorbeeld bij. In de fabriek heeft UPP de beschikking over twee aparte ruimten waar  kwaliteitstesten worden uitgevoerd. Dat kan naar aanleiding van een klacht zijn. Maar ook voor het verkrijgen van de certificaten voor de verzekeringsmaatschappijen. Het komt ook regelmatig voor dat ik met de technische dienst van onze klanten in gesprek ben. Dat is heel divers van aard: de ene keer is dat om producttraining te verzorgen, de andere keer sparren we over mogelijkheden van ons product.’
 
UPP is een erkend leerbedrijf. Marc heeft op dit moment twee BBL-leerlingen onder zijn hoede. Deze jongens zijn voor drie jaar aan het bedrijf verbonden: ze gaan een dag naar school en werken 4 dagen mee in het bedrijf. Marc: ‘Dat vind ik ook mooi om te doen: jongeren enthousiast maken voor het vak. Het is lastig om technisch geschoold personeel te vinden én te behouden. We willen ervoor zorgen dat de leerlingen een goede basis hebben voor de toekomst, de komende drie jaar hebben ze in ieder geval genoeg uitdaging hier in de fabriek.”

Wilt u meer weten over de testen die we bij UPP uitvoeren? Op het YouTube kanaal van UPP vindt u diverse video’s.
 
Kort nieuws

+++ 25 jarig jublileum Toon Rovers +++ grote order HUWA op de Bahama’s +++ per januari 2017: ISO certificering 14001 volgens norm 2015 +++ De nieuwe montagefilm van Romacon Petro staat op het UPP You Tube kanaal +++
 
United Pipeline Products B.V.
Ons adres is:
Kerkdijk-Zuid 11a
5492 HW Sint-Oedenrode
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Uitschrijven nieuwsbrief    Gegevens updaten
 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
United Pipeline Products B.V. · Kerkdijk-Zuid 11a · Sint-Oedenrode, 5492 HW · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp