Copy

Nieuwsbrief november


De herfst is aangebroken en het team van de Slinger Hengelo is volop aan de slag met de voorbereiding van de 9de editie van de Slingerbeurs. De datum 10 maart 2017 kan alvast genoteerd worden want dan vindt de Slingerbeurs plaats in de Gieterij van het ROC van Twente. 

In deze nieuwsbrief onder andere:
- Terugblik spullenbank Welbions
- Een overzicht van de maandmatches
- TC 't Weusthag biedt wederdienst aan SWB
- Aanmelden Slingerbeurs 2017

Veel leesplezier!

De Slinger Hengelo

Lidy Noorman
Projectleider

Terugblik spullenbank Welbions 
 
Op donderdag 15 september organiseerde Welbions in samenwerking met de Slinger Hengelo en de Slinger Borne een spullenbank. Maatschappelijke organisaties uit beide plaatsen hadden de mogelijkheid om uit overtollig kantoormeubilair nog bruikbare spullen te zoeken voor hun organisatie. 
We kunnen spreken van een geslaagd initiatief. Kantoor meubilair een tweede ronde en maatschappelijke organisaties blij met de voor hen 'nieuwe' spullen. 
Een 10-tal organisaties is op de oproep afgekomen om overtollig materiaal van Welbions gratis op te komen halen. De goederen die zijn meegenomen bestonden uit een tafeltennistafel, buiten reclamebord, stoelen, tafels, flipovers, whiteboards, straalkachels, snijapparaat, een folderkast en stalen opbergkasten. 
 

Fred Stokkers en Marcel Klieverik van De Slinger Hengelo hebben er samen met Hans van Es van Welbions voor gezorgd dat de uitgifte vlotjes verliep. Namens de organisaties, Welbions hartelijk dank! 

 

 

Maandmatches van juni tot oktober
 
U kunt meedingen voor de match van de maand door een kort stukje te schrijven over de gemaakte match en deze (eventueel) samen met een leuke foto te sturen naar info@deslingerhengelo.nl.
Alle matches van de maand zijn automatisch genomineerd voor de Slingerjaarprijs en maken kans op een cheque t.w.v. € 500,-
 
Juni:
Kerckhaert/Jonkman met Carint Reggeland Humanitas
Het geven van een lezing over de fietstocht Hengelo-Santiago
 
Juli:
RCT Hengelo - St. Zindividu
Verzorgen van de fietstraining Kom in je Kracht.

 


Voor de maand augustus zijn er geen ingezonden maandmatches.
 
September:
SWB - ISV Hengelo
Beschikbaar stellen van een personenbusje voor 9 personen van 2-5 september.
 
Oktober:
Siemens Nederland- Proat in de Stroat
Siemens biedt hulp voor het printen van zwart-wit foto's.Mocht uw match nog plaats vinden in de maanden november en december laat het ons weten via bovengenoemd emailadres.
 

 


 

TC 't Weusthag biedt wederdienst aan SWB

De Slinger draagt uit dat bedrijven geen tegenprestatie kunnen vragen voor een dienst, die verricht is naar aanleiding van een gemaakte match. Toch zijn er vragers die 'wat terug willen doen’. Want het is prettig te mogen ontvangen, maar ook om te geven. Leden van TC ’t Weusthag, de tennisvereniging hebben dit in de praktijk gebracht. Lees in onderstaande link het hele artikel.

Klik hier voor het hele artikel

     

 
Aanmelden Slingerbeurs 2017

Vanaf heden kunt u zich weer aanmelden voor de Slingerbeurs 2017. Wilt u deelnemen aan de 9de editie van de Slingerbeurs meldt u dan nu aan.


Klik hier om u direct aan te melden.

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 074-2490257 of mailen naar info@deslingerhengelo.nl.This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Slinger Hengelo · Wegtersweg 14 · Hengelo, Overijssel 7556 BR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp