Copy

Nieuwsbrief april

De maand april is fris van start en dat is voor ons een goed moment om terug te kijken op de 9de editie van De Slingerbeurs. De beurs heeft een resultaat opgeleverd van 311 matches met een waarde van € 149.507,-. Een mooi succes waar we allemaal erg trots op mogen zijn!

In deze nieuwsbrief onder andere:
  • Terugblik op De Slingerbeurs
  • Slingerjaarprijs goed besteed
  • Slingeretentje ROC van Twente
  • Agenda van de toekomst
De Slinger Hengelo

Lidy Noorman
Projectleider
De Slingerbeurs 2017

Op 10 maart hebben we in het ROC van Twente de 9de editie van De Slingerbeurs gehouden. De ontvangst was zeer ludiek met een optreden van het improvisatie theater van Waarvan Akte. De binnenstromende deelnemers werden door een heuse vliegtuigcrew ontvangen. Willem Harbers van het ROC van Twente, leidt de middag enthousiast in. Daarna wordt de beurs om klokslag 14.30 uur geopend door Jos Koekkoek van Gildebor. Al snel zijn aan de statafels de aanbieders druk in gesprek met de
vragers.Uit al deze gemaakte matches is dit jaar door de rekenkamer voor het eerst de originaliteitsprijs gekozen. Deze prijs ging voor wat betreft het aanbod naar het college van Burgermeester en Wethouders. Zeven man gaan 6 uur per persoon activiteiten ondersteuning bieden aan De Zonnebloem.
De origineelste vraag komt van Stichting Vrienden van de Hagen: Kookhulpen en verzorgenden krijgen een workshop van Praktijk voor dieet- en voedingsadvisering, om dementerenden te stimuleren bij het eten.
Ook hebben we dit jaar een aantal nieuwe aanbieders mogen verwelkomen. Veritas Security, Adrie Reerink schoonmaakbedrijf, Enexis en ter Horst Project inrichting. Door deze nieuwkomers zijn mooie matches gemaakt.
Slingerjaarprijs goed besteed

Tijdens de voorjaarsbijeenkomst op 15 februari is bekendgemaakt dat Manage de Kapberg De Slingerjaarprijs heeft gewonnen. Zij hadden een mooie match met Gildebor gemaakt. In de manage zijn door Gildebor alle hoge lichtbakken gereinigd en waar nodig voorzien van nieuwe lampen. Deze match heeft de manage een cheque opgeleverd van € 500,-. Dit bedrag is door de manage besteed aan een scheerapparaat voor paarden. Nu kunnen ze paarden die snel last hebben van de warmte snel scheren. Hierdoor kunnen de paarden beter hun warmte kwijt en daardoor zweten ze minder. De Kapberg heeft ons laten weten bijzonder blij te zijn met de prijs. Dat horen wij natuurlijk graag!

 
Uitjes Slingerteam
Donderdag 23 maart heeft het Slingerteam samen met het bestuur het jaarlijkse etentje bij het ROC van Twente genuttigd. We hebben heerlijk gegeten en een super gezellige avond beleeft.
Daarnaast hebben wij als team, van de Fuldauer Stichting kaartjes gekregen voor Stork'n nus ook daar is dankbaar gebruik van gemaakt.
 
Uitjes Slingerteam
Donderdag 23 maart heeft het Slingerteam samen met het bestuur het jaarlijkse etentje bij het ROC van Twente genuttigd. We hebben heerlijk gegeten en een super gezellige avond beleeft.
Daarnaast hebben wij als team, van de Fuldauer Stichting kaartjes gekregen voor Stork'n nus ook daar is dankbaar gebruik van gemaakt.
 
Agenda van de toekomst 2017-2022

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de agenda van de toekomst. Wij zijn nog opzoek naar mensen die actief mee willen werken aan deze agenda. In de flyer leest u de 5 belangrijkste punten. Als u graag een actieve bijdrage wilt leveren aan de Hengelose samenleving laat u het ons dan weten?


Agenda van de toekomst


 


Contactgegevens:
Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer
074-2490257 mocht u ons niet kunnen bereiken? Stuurt u dan een mailtje naar info@deslingerhengelo.nl.

 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Slinger Hengelo · Wegtersweg 14 · Hengelo, Overijssel 7556 BR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp