Copy
Hvorfor skaper IT-løsninger så mye frustrasjon?I samarbeid med Capgemini inviterer vi til lunsjmøte der vi ser på IT i et nytt perspektiv. Her skal vi snakke om følelsesladede, digitale opplevelser som kan ende i både frustrasjon og glede knyttet til virksomheters IT-løsninger. Vi stifter bekjentskap med begrepet “crowdsourcing” i praksis, og vi berører tema som hvordan ny teknologi påvirker våre forretningsmodeller i dag.

Tid:      Onsdag 4. mars kl. 11:30 – 13:00
Sted:   Grand Bergen, Nedre Ole Bulls plass 1

  Vi lever i en verden der vår interaksjon med IT-system forandres dramatisk. Samtidig frustreres vi kanskje daglig over tungvinte og trege system på arbeidsplassen.

Jonas Söderström er kjent fra sine fargerike foredrag om brukererfaring og ikke minst sin populære bok “Jævla drittsystem!”. Jonas ønsker å inspirere oss til å tenke nytt i forhold til vår tilnærming og bruk av IT.
 


Vibeke Fredrikke Rørholt arbeider ved Bymiljøetaten i Oslo kommune.
I samarbeid med Capgemini lanseres i disse dager Trafikkagenten. En løsning basert på “crowdsourcing” der skolebarn i Oslo inviteres til å være trafikkagenter og rapportere hvordan veien til skolen oppleves.

 

 

Capgemini ved Rolf Wangsholm og Hogne Mallum Gjersvik vil fortelle hvordan brukeropplevelser og design kombinert med ny teknologi kan være med å forandre våre tanker rundt våre grunnleggende forretningsmodeller - også kjent som “disruptive technologies”.

 

Velkommen til lunsjmøte: Pokkers drittsystem!
Onsdag 4. mars kl 11:30 - 13:00
Grand Bergen, Nedre Ole Bulls plass 1

Lunsj og registrering fra 11:00. Påmelding innen mandag 2. mars.
Møtet er åpent for alle interesserte. Gratis for medlemmer i Bergen Næringsråd, andre betaler kr 450,-

MELD DEG PÅ HER


Møtet arrangeres i samarbeid med


Copyright © 2015 Bergen Næringsråd, All rights reserved.