Copy
 
 
niet leesbaar?
In de browser bekijken.
 
 
 
  LOGO HERE  
 
 
FairPlaza Assortiment Lookbook Contact
 
Main Title Here
 
 
 
Nieuw bij FairPlaza - Food producten
 
Als het mooie weer voor de deur staat, hebben we allemaal meer zin om te koken. Een gezellige barbecue of een uitgebreide lunch op kantoor. Of gewoon even lekker tijdens een teamuitje een versnapering. Bij FairPlaza kunt u ook terecht voor food producten. Kom zeker even kijken bij onze exposanten!
 
 
 
img_185X240
 
 
 
NIEUW! Greek Green Market!
 
Misschien heeft u ze al gezien op de inspiratiedagen, Greek Green Market was toen aanwezig. Bij Greek Green Market koopt u mooie Griekse biologische olijfolie van Ladi Biosas, thee en kruiden van Hellenic Nature en Highland Pogonu. De olijfolie heeft u misschien al geproefd tijdens de inspiratiedagen. Dat smaakte naar meer, toch?

Tip: Kom maandag 10 april naar FairPlaza en zie als eerste in real life de entreetafel met de producten van Greek Green Market.
 
 
img_324X312
 
FairForward
 
Bezoekt u FairPlaza? Vergeet dan niet even langs het nieuwe foodassortiment te lopen. FairForward heeft haar assortiment uitgebreid met Fair Trade Original Food producten. Deze producten passen perfect bij de uitstraling van FairForward. Denk aan wijn, thee, kokosmelk en zeezout. Ook qua duurzame en fair trade accessoires voor in de keuken zit u bij FairForward goed. De Keepleaf-serie biedt onder andere fair trade boterhamzakjes.
 
 
 
 
img_185X240
 
 
 
52% cacao in de nieuwe reep van Chocolatemakers
 
Op Facebook kondigde de Chocolatemakers het groot aan. De nieuwe Awajún melkreep is een waardevolle toevoeging voor het assortiment. De reep bevat maar liefst 52% cacaobonen. Heerlijk, robuust en enorm smaakvol! De reep wordt gemaakt van Criollo cacao uit Peru, een speciale cacao, die door de Awajún indianen verbouwd wordt. Met het verbouwen van deze cacao hebben de indianen extra inkomsten en kunnen ze het kappen van bomen achterwege laten. En daar zijn wij blij mee, want wij houden van het tropisch regenwoud in het Amazonegebied. U toch ook?
 
Lees meer +
 
 
img_185X240
 
52% chocolade 100% noodhulp
 
Steun het noodfonds voor cacaoboeren in Peru.

De regens en het noodweer houden nog steeds aan in Peru. De schade is nog vele malen groter dan in eerste instantie gedacht. Er zijn al mooie donaties gedaan, maar we zijn er nog lang niet!

De volledige opbrengst van de Peru reep gaat direct naar Norandino coöperatie in Peru.
 
Lees meer +
 
 
 
 
Presentatie producenten Gone Arty
 
Op 15 en 16 mei heeft u de unieke kans om te zien hoe Charles Fundisi en Luke Jimu de home en living producten van Gone Arty maken.
Van 10.00 tot 16.00 uur staan zij in de showroom voor Gone Arty. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden

 
 
 
 
 
img_265X130
 
Charles Fundisi
 
Afvalmateriaal wordt bijzondere kunst in de handen van Charles Fundisi. Zijn objecten van serpentijnsteen en ijzer verbeelden thema’s uit het dagelijks leven.
 
 
img_265X130
 
Luke Jimu
 
Luke werkt samen met zijn 3 broers en een handjevol andere medewerkers aan samengestelde producten, die zowel uit steen als scrap-metal bestaan. In het assortiment zitten onder andere vogelbadjes, kerststallen en sierproducten zoals eenden, appels, pompoenen en uiltjes.
 
 
 
img_324X312
 
 
FairCafé lekker vers
 
Vaste klanten hebben het vast al opgemerkt, het FairCafé is een verandering ondergaan. Niet alleen het uiterlijk is totaal veranderd, ook met een assortiment aan verse food producten is het even helemaal ontspannen tijdens of na het winkelen. Geniet van een heerlijke cappuccino, een lekkere dikke plak brood met vers beleg of kies voor een huisgemaakte soep. FairPlaza, waar alles om gezond, duurzaam en fair trade draait.
 
 
 
 
img_185X240
 
Nieuwe lente, verse kookboeken!
 
Krijgt u van die veelbelovende lentezon ook zo’n zin om dingen te gaan doen? Bied uw klant inspiratie over hoe ze die gedroomde moestuin kunnen aanleggen, hoe ze de seizoensproducten kunnen verwerken in een lichte maaltijd.

Het Forest Feast kookboek van Erin Gleeson is een prachtig boek met schitterende fotografie en illustraties van de schrijfster zelf - stap voor stap uitgelegd en gerangschikt naar type gerecht, variërend van voorgerechten en salades tot zoetigheden en cocktails.
 
 
 
 
 
Contact
 
Beesdseweg 5
4104 AW Culemborg

0345-200201
info@fairplaza.nl
Openingstijden
 
Ma:    9.00 – 16.30
Di:     9.00 – 16.30
Woe: 9.00 – 16.30
Do:    9.00 – 16.30
vrijdag gesloten
Nieuwsbrief
 
Doorsturen
Afmelden
FairPlaza website