Copy
View this email in your browser
Roofmijt MICALI

Nieuw effectief middel tegen aaltjes

"De markt is volop in beweging, maar de processen in de bodem zijn complex", is de ervaring van Rini Hopmans, biologische komkommerteler uit Bergen op Zoom. Hij testte het nieuwe natuurlijke middel AgriNema tegen aaltjes. De betere wortelontwikkeling lijkt het gewas te versterken en de plaag te beperken.

AgriNema is een Gewasbeschermingsmiddel van Natuurlijke Oorsprong (GNO) dat wordt ingezet tegen schadelijke nematoden, zoals wortelknobbelaaltjes. Het middel is vanaf begin november verkrijgbaar in de Nederlandse markt.

Meer ervaringen met AgriNema?
 

Start nieuwe teeltseizoen tomaat 2015-2016

De start van het nieuwe tomatenseizoen nodigt u weer uit om na te denken over het begrip plantweerbaarheid. Waar bestaat het uit en hoe kan dit efficiënt en effectief worden behaald?

Meer weten over Fytopro?

Waarom is voorkomen beter dan genezen?

Het gaat bij u als ondernemer om een schone en gezonde (ook rendabele) start van uw teelt. Hierbij kan een vroegtijdige investering niet altijd het gewenste rendement leveren of is het rendement onvoldoende.

Wat bieden monitoringstechnieken u als rendement?

Opbouw van een zuurstofrijke bodem met V-CARBO

Een product dat de bodemstructuur verhoogt, de ontwikkeling van bodemorganismen stimuleert én zorgt voor een zuurstofrijk en groeizaam milieu. Dat is V-CARBO! Een gepatenteerde vloeibare samenstelling van verschillende koolstofbronnen. Een nieuw onderdeel van het fytopro-systeem van Biopol Natural.

Productinformatie V-Carbo
 
LinkedIn
Twitter
Google Plus
Website

Organisatie  |  Producten  |  Carierre  |  Ontmoet ons