Copy
View this email in your browser

Afrika Filmfestival: What's up?
Reisbeurs Afrika: 10 sept 2017
Openluchtvertoning Bienvenue à Marly-Gomont: 15 sept 2017
Week van de Afrikaanse roman: 29 sept tot 8 okt 2017

Reisbeurs Afrika

Reisplannen richting Afrika? Maak ze concreet op de Reisbeurs Afrika, zondag 10 september in Mechelen! 13 reisorganisaties waaronder Joker geven je info tijdens een persoonlijk gesprek of tijdens reisvoorstellingen. Zo kom je alles te weten over roadtrips, safari's, gezinsreizen, rondreizen, strandvakanties en meer!
Meer info


Openluchtcinema vrijdag 15 september
 

Vrijdag 15 september wordt het Groefplein in Leuven omgetoverd tot een gratis openluchtcinema. Vanaf 19.00 uur kan je je komen installeren en een drankje bestellen. De film Bienvenue à Marly-Gomont start om 20.00. Het Buurtcentrum zorgt voor popcorn en Afrikaanse hapjes. Haal dat dekentje dus maar boven en kom genieten van de film.
Deze openluchtvertoning is het startschot voor een maandelijkse filmnamiddag in Buurtcentrum Mannenstraat. Vanaf oktober wordt er elke 1ste vrijdag van de maand een gouden klassieker vertoond. De buurtbewoners bepalen mee welke films op het programma komen. Om in het oog te houden!

Adres: Buurtcentrum Mannenstraat, Groefstraat 2, 3000 Leuven

Meer info


Week van de Afrikaanse roman

Van 29 september t/m 8 oktober 2017 vindt in Nederland en Vlaanderen de derde editie van de Week van de Afrikaanse roman plaats. Ook Afrika Filmfestival werkt hieraan mee. Op donderdag 5 oktober geeft Willem Anker een lezing in de Kleine Johannes (Tiensestraat 17, Leuven). De lezing wordt voorafgegaan door een vertoning van The Suit. Deze kortfilm is gebaseerd op een kortverhaal van de uit Zuid-Afrika verbannen onderzoeksjournalist en auteur Can Themba.
Ontdek het volledige programma.

 


 

 

Facebook
Facebook   
Website
Website

 

      


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Afrika Filmfestival · Lodreef 52 · Leuven 3010 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp