Copy

Symposium Kiezen voor Technologie | Ticket naar de Toekomst

Op woensdag 2 november vindt het Kiezen voor Technologie PO Symposium plaats in De Veerensmederij in Amersfoort. We kijken deze dag terug op de kennis die is vergaard en gedeeld en de praktische handvatten die zijn ontwikkeld. Ook kijken we vooruit. Haal inspiratie op voor de volgende stappen en werp een blik op het onderwijs van de toekomst. Ook WTE regio Zuid verzorgt workshops en laat daar zien wat er in onze regio allemaal gebeurt. Leuk als we je daar zien! Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel via deze link.

Afscheid van Yvon Prince!

Na 42 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs nam Yvon Prince vorige week afscheid als bestuurder van Kindante. WTE regio Zuid heeft Yvon leren kennen als een bevlogen en inspirerende onderwijsbestuurder. Hij heeft aan de wieg gestaan van ons netwerk en danken hem voor zijn energie en kritische blik. We wensen hem heel veel geluk in de nieuwe fase van zijn leven.

Platform Bèta Techniek lanceert nieuwe site

Het Platform Bèta Techniek heeft de schone taak op zich genomen om allerlei informatie over Wetenschap en Technologie (W&T) in de klas te verzamelen op één platform. In 2020 moeten alle basisscholen W&T aanbieden. Maar wat is W&T en hoe geef je hier op je eigen manier invulling aan op de basisschool? Neem eens een kijkje!

Kennisfestival #2 Leren in Brainport

Op dit festival op dinsdag 11 oktober in het Evoluon in Eindhoven kun je kennis en ervaringen delen, je laten informeren en motiveren. Het Kennisfestival biedt je de mogelijkheid om allerlei mensen te ontmoeten. Iedereen leert! Daarom bekijken onderstaand filmpje, check de website voor het programma of meld je gelijk aan.

Filmpje Brainport - Waarom 3O-leren?

Nieuws uit de subregio's

Het wordt een druk najaar met veel seminars, conferenties en festivals. Check onze website voor nog meer nieuws en evenementen uit de regio! 

SAVE THE DATE
CONFERENTIE TAAL & TECHNOLOGIE
23 november 2016 |15.30 - 20.00 uur
Saxion | Handelskade 75 | Deventer
www.taalentechnologie.nl
Twitter
Facebook
Ons e-maildres is:
info@scholennetwerk-wte.nl
www.scholennetwerk-wte.nl


Wil je deze nieuwsbrief op een andere manier ontvangen?
Je kunt voorkeuren bijwerken of afmelden voor deze lijst

Copyright © 2015  WTE , All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp