Copy
Voita 100 € ruokakaupan lahjakortti kokeilemalla uudistunutta tavarakimppakyytiä!
Share
Tweet
Forward

Uudistuneen PiggyBaggyn
vaatteiden kierrätyskisa alkoi!


Voita 100 € ruokakaupan lahjakortti kokeilemalla uudistunutta tavarakimppakyytiä!

Aloitetaan vuosi tyhjentämällä kodin kaapit ylimääräisistä ehjistä ja puhtaista vaatteista, kengistä tai kodintekstiileistä. Pistä ehjät vaatteet kiertoon PiggyBaggyllä 26.1. – 3.2.2015 ja voit voittaa 100 € lahjakortin valitsemaasi ruokakauppaan! Voit hyödyntää käteviä UFF:n ja Fidan 24h-keräyslaatikoita, joita on lähes valtakunnallisesti ja toimittaa tekstiilejä myös Remake EkoDesigniin Helsingissä.

Tavarakimppakyydin idea on, että tilaat kuljetuksen ja joku toinen kuljettaa tavarasi matkansa varrella sovitusta paikasta toiseen. Tilaaja määrittelee ja maksaa kuljettajalle esim. muutaman euron korvauksen vaivasta.


“PiggyBaggyn käyttö oli tosi positiivinen kokemus! Sain pakettini kuljetettua, kun en itse sitä ehtinyt toimittaa. Palvelu on helppo- ja nopeakäyttöinen. Maksoin 5 €, jolla tavara kulki 8 km. Suosittelen kaikille!”
Anna, käyttäjä Helsingistä
 
Lisää kuljetuspyyntö PiggyBaggyyn nyt!

Toimi näin: 

 1. Lisää yksi tai useampi kuljetuspyyntö PiggyBaggyyn ja olet automaattisesti mukana kilpailussa.

 2. UFF:n, Fidan ja Remake kautta kierrätettävien vaatteiden, kenkien ja kodintekstiilien tulee olla ehjiä ja puhtaita. Ei lumppua.

 3. Valitse kohdeosoitteeksi kotisi lähin UFF:n tai Fidan kierrätyspiste tai Remake Helsingissä.

 4. Yhdessä tavarakimppakyytikuljetuksessa voi olla yksi tai useampi kassillinen tavaraa. Merkitse kassien määrä ja sana Kierrätykseen kuljetuspyynnön “lisätietoja” -kenttään.

 5. Pakkaa tavarat muovipusseihin, jotta ne säilyisivät kuivina ja puhtaina. Älä käytä suurimpia säkkejä, koska ne eivät välttämättä mahdu keräyslaatikkoihin.  

Haluatko osallistua enemmän? Liity UUDEN PiggyBaggyn käyttäjätiimiin!


Käyttäjätiimissä antamaan palautetta uudistetusta PiggyBaggystä. Korvaukseksi tiimiläisille arvotaan leffalippuja ja muita palkintoja. Kiinnostuitko? Liity PiggyBaggyn käyttäjätiimiin täällä.

Kilpailun säännöt:
 • Kilpailuaika alkaa 26.1. ja päättyy 3.2. klo 03:00.

 • Kaikki, jotka lisäävät kilpailuaikana kuljetuspyynnön PiggyBaggyyn ovat automaattisesti mukana kilpailussa.

 • Kilpailuun osallistuu automaattisesti myös hoitamalla tavarakimppakyytikuljetuksen tai -kuljetuksia kilpailuaikana.    

 • PiggyBaggy/Coreorient Oy ei takaa, että kaikille kuljetuspyynnöille kilpailussa löytyy kimppakyytikuljettaja. Vaikka kuljetuspyyntösi ei johtaisi kuljetuksen toteutumiseen, osallistut silti palkinnon arvontaan.     

 • 100 € ruokakaupan lahjakortin voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja lisäksi voittajan nimi julkaistaan PiggyBaggyn Facebook-sivulla ja Twitterissä.

 • Voittaja saa itse valita ruokakaupan, johon lahjakortti osoitetaan.   

Tykkää
Seuraa
© 2015 Coreorient Oy