Copy
ESV-groep | Practical Safety Event

Stap voor Stap

Is uw hoogwerker wel veilig?
Twee weken geleden werden we opgeschrikt door het nieuws van een ernstig ongeval met een hoogwerker. Of beter gezegd een verreiker met een werkbak. Twee doden en een ernstig gewonde. Dit wil je als bedrijf toch niet meemaken. Een bijzonder treurig arbeidsongeval. Nu kunnen we gaan speculeren wat de oorzaak zou zijn en wat er misschien wel of niet fout gegaan is. Dit heeft geen zin. Hier ligt een taak voor de Inspectie SZW. Meestal komen er na dit soort ongevallen reacties van allerlei deskundigen die dan hun mening willen verkondigen. Vaak speculaties in de trant van 'als, dan ……………..'
Wij willen hier niet aan meedoen en het bij een paar simpele vragen houden:
1. Is uw hoogwerker of uw werkbak wel veilig?
2. Is uw werkbak wel gekeurd en voorzien van een borging?
Bij deze vragen is de belangrijkste vervolgvraag: Kan er door een menselijke fout een ernstige situatie ontstaan?
Dus tijd om extra aandacht aan de veiligheid van uw hoogwerker of werkbakje te besteden. Ook de veiligheid van een hoogwerker is de verantwoording van de werkgever.

Bert Stap

 

Uniek in Nederland!

Heeft u ook behoefte aan een hele praktische benadering van Machineveiligheid? 

Schrijft u zich dan nu in voor ons Practical Safety Event dat wij, als ESV Technisch Adviesbureau BV, in samenwerking met diverse gerenommeerde leveranciers organiseren op 21 september 2016.


Ons streven is om dit PRACTICAL SAFETY EVENT jaarlijks te herhalen en te laten uitgroeien naar een gehele dag. We hopen dat deze middag daar aanleiding voor zal geven.

Wij hopen u te zien op 21 september 2016. U komt toch ook!

SCHRIJF U DIRECT IN!

Deze middag zullen wij, samen met de leveranciers, een praktijkcase bespreken waarbij wij de probleemsetting van de praktijkcase zullen presenteren. De leveranciers die bij de organisatie betrokken zijn zullen dan, op basis van hun programma aan veiligheidsproducten, de gelegenheid krijgen om hun oplossing te presenteren.

Tijdens deze middag kunt u op de stands van de aanwezige leveranciers u volledig laten informeren over hun programma aan veiligheidsproducten en kunt u eventuele brandende vragen aan hen voorleggen. 

 

Aan het eind van de middag zal, onder leiding van ons, met de leveranciers een forumdiscussie gehouden worden, waarbij u de gelegenheid krijgt om hele directe vragen te stellen over hun oplossing of eventuele kritische opmerkingen te plaatsen.

Wij willen streven naar een bijzonder interactief PRACTICAL SAFETY EVENT waarbij u met veel praktische informatie naar huis kunt gaan.
Natuurlijk wordt aan het eind van de middag het event afgesloten met een hapje en een drankje. Ons inziens een event dat u absoluut niet mag missen!

SCHRIJF U HIER IN

Algemene informatie

  • Het Practical Safety Event zal plaats vinden op 21 september 2016.
    Inloop vanaf 13:00 uur.
  • Aan het event zijn voor u geen kosten verbonden. Maximaal 2 personen van één bedrijf mogen zich inschrijven voor dit event.
  • Het event wordt gehouden op een locatie in de buurt van Barneveld. De exacte locatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en hoort u van ons ruim voor aanvang.

Aan het PRACTICAL SAFETY EVENT werken mee:

U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van IVOB

uitschrijven | voorkeuren bijwerken