Copy
Dyslexiezorg van Xperto en meer
Klik hier als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

'Experts in dyslexie en leerlingenzorg'

Misschien bent u de naam Xperto recent in de media tegengekomen?
Dat kan kloppen.


Xperto heeft een team met ervaren Gz-psychologen en dyslexiebehandelaren en heeft een eigen specialistische en effectieve aanpak ontwikkeld waarvan steeds meer kinderen profiteren.  
Met diverse gemeenten onder andere in de regio Zuidoost Brabant (Eindhoven met 21 omliggende gemeenten) en regio West-Brabant- West (o.a Etten- Leur) zijn contracten afgesloten waardoor Xperto (als aan de criteria voor vergoeding wordt voldaan), vergoede dyslexiezorg kan aanbieden. Lees meer in onze folder over dyslexie en kijk op de vernieuwde website van Xperto.

Positieve ervaringen met MIK!

Mik is speelse aanpak voor beginnende geletterdheid in groep 2. Kinderen uit groep 2 (en de kinderen uit groep 1 die daar al aan toe zijn), verwerven op een functionele, speelse manier letterkennis.
Het lessenpakket bestaat uit verhalen met activiteiten die goed inpasbaar zijn in het bestaande rooster en lesaanbod. Bij het lessenpakket hoort ook een website waar digitale onderdelen voor gebruikers te vinden zijn. Een aantal scholen heeft als eerste mogen proeven aan MIK! De reacties zijn enthousiast. "Eindelijk hebben we activiteiten met letters die ook functioneel en passend zijn voor kleuters." 

De map zal voor het nieuwe schooljaar beschikbaar zijn. Houd de website www.mikopmik.nl in de gaten of stuur een email naar info@xperto.nl als u op de hoogte gehouden wilt worden.

De website van Xperto is vernieuwd!
 
Net als in de voorgaande jaren staan de professionals van Xperto ook in het nieuwe schooljaar voor u klaar om te inspireren, scholing te verzorgen en te begeleiden. Onze trajecten zijn op maat toegesneden op uw vraag. Neem gerust contact op en maak vrijblijvend een afspraak.

Tip: Stuur ons voor 27 april 2015 een reactie over onze website via het contactformulier. Onder de inzendingen verloten we drie kortingsbonnen van € 25,- te besteden in onze webshop. De webshop zal binnenkort geopend worden.
 

Klankletterbord groep 3 en hoger
Overzichtelijk en praktisch magnetisch bord te gebruiken naast iedere methode voor aanvankelijk lezen en spellen te gebruiken. De indeling van de klanken en letters, de kleuren én de tekens sluiten aan bij de meest bekende preventieve en remediërende aanpakken op het gebied van lezen en spellen.
Exclusief verkrijgbaar bij Xperto.
Maat 90 x 120 cm + complete set magnetische letters. Prijs € 195,- incl. BTW.
Stuur een email om een bestelling te plaatsen naar info@xperto.nl

Klankletterbord voor groep (1)-2.
Onmisbaar voor een doorlopende lijn in lezen en spellen van groep 1-8. In de meeste scholen worden in de kleutergroepen 15 letters aangeboden. Met behulp van dit handige en uitnodigende klankletterbord, legt u een goede basis voor het latere lezen en spellen in de groepen 3 tot en met 8. Past uitstekend bij MIK.
Exclusief te bestellen bij Xperto.
Maat 60 x 90 cm  + complete set magnetische letters Prijs: € 170,-  incl. BTW.
Stuur een email om een bestelling te plaatsen naar info@xperto.nl
aanmelden voor de nieuwsbrief van Xperto

Stuur de nieuwsbrief door aan collega's of andere belangstellenden.

uitschrijven van de nieuwsbrief    

Xperto BV
Rijsven 44
5645 KH  Eindhoven

info@xperto.nl