Copy
Veure al navegador

Espectacles en gira 2018-19

Espectacle seleccionat per la Xarxa Alcover

SET... I DIUMENGE SET!
El director i dramaturg Rafel Duran ens obre la porta al món de les rondalles mallorquines.
Funció especial per programadors: El Maldà 28/10 a les 12:30h.

Una companyia teatral ha d’assajar un espectacle a partir de les rondalles mallorquines en només una setmana. El director de l’espectacle, el mateix Duran, no pot assistir als assajos perquè està malalt i cada dia va enviant les seves indicacions per a l’assaig a través del mòbil. En aquests assajos s’hi mesclen des de la lectura i representació de rondalles concretes com "Es mig poll", "Sa cova de na Joana", "Una al·lota que en va sabre" o "Sa mitja faveta" (en forma de rap!) fins a exercicis metateatrals al voltant de l'imaginari que suggereixen les rondalles: jocs de vertader/ fals i una llista de les onomatopeies més freqüents de tots els toms, entre d’altres. A més, en la dramatúrgia elaborada per Duran, s’hi inclouen anècdotes dels mateixos actors sobre el seu contacte amb les rondalles. Històries d’infantesa i record que aporten un toc nostàlgic a un muntatge amb grans moments còmics i sorpreses musicals.

Amb: Catalina Florit, Salvador Miralles, Àlvar Triay, Francesca Vadell
 

Veure dossier
Copyright © 2018 Marfúrius S.L., All rights reserved.

Reps aquest correu perquè les teves dades estan incloses en un fitxer informàtic i tractades per part de Marfúrius SL, amb la més estricta confidencialitat d’acord amb la política de privacitat i seguretat de l’entitat i exclusivament amb les finalitats pròpies de l’entitat. Si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podràs presentar una reclamació davant l’autoritat de controlawww.agpd.es. Així mateix, t’informem sobre el teu dret a retirar el consentiment en qualsevol moment del tractament. La teva informació es conservarà mentre existeixi un interès mutu per a la finalitat i mentre no exerceixis algun dels drets que t’emparen. En cas de produir-se alguna modificació de les teves dades, et preguem que ens ho comuniquis per a la seva correcció, amb la finalitat de mantenir les dades actualitzades, segons la normativa legal vigent en protecció de dades.

PROTECCIÓ DE DADES
El Maldà (Marfúrius S.L.) garanteix mitjançant aquest avís, la privacitat dels serveis en línia d’acord amb les exigències legals i informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal per tal que els usuaris determinin, lliurement i voluntàriament, si desitgen facilitar a El Maldà les seves dades personals a través del formulari electrònic de contacte o de subscripció a les novetats de la programació de la sala. Els usuaris consenten el tractament d’aquestes dades personals per El Maldà (Marfúrius S.L.) en els termes d’aquesta política de protecció de dades de caràcter personal.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES
Les dades personals dels usuaris que s’hagin subscrit al butlletí de la sala s’incorporaran en fitxers de Marfúrius S.L. amb les finalitats de gestió de clients i de prospecció comercial i publicitat, inclòs l’enviament (via postal, e-mail, SMS o qualsevol altre mitjà electrònic) de comunicacions comercials sobre productes, serveis, ofertes, promocions i notícies de la sala.

CESSIÓ DE DADES A TERCERS
Les dades cedides a Marfúrius S.L. no es cediran a tercers amb finalitats comercials o de mercadotècnia.

DRETS DELS USUARIS
Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació d’ús, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades mitjançant un e-mail enviat a contacte@elmalda.cat.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
El Maldà. Marfúrius SL · C del Pi, 5 esc dreta · Barcelona, Catalunya 08002 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp