Copy
Room for Reflection: Psst... Dit hjerte hvisker...
View this email in your browser

Kæreste du
 

Her kommer ugens hviskerier fra hjertet:

Venter du? Hvad venter du på? Svar? Nye tider? Mere kærlighed? Den gode nyhed er, at du behøver ikke vente mere. Gennem en smuk rejse ind i dig, vil du finde alt det, du venter på. Når du finder derind og mærker dig selv, begynder verden omkring dig at reagere på dine ønsker. Din rejse er dit ansvar. Den kan begynde allerede i dag. Livet er i dag, i morgen og i alle de dage, hvor du venter.

H
vad drømmer du om?

Hver uge bliver jeg inspireret på min vej til at skrive disse små hviskerier fra hjertet. I denne uge kommer inspirationen fra forskellige samtaler både med klienter og med jer på Facebook. Jeg oplever, at flere venter på, at livet for alvor skal folde sig ud, venter på at heldet vender, at drømmeprinsen kommer ridende forbi, at en headhunter ringer med det nye spændende job osv.

Hviskerierne fra hjertet bærer det budskab, at du allerede nu HAR alle svarene indeni dig, og at du til en hver tid har mulighed for at holde op med at vente. For hvad er det i grunden, du venter på?

Hvad er dit hjertes længsler? Hvad vil du gerne opnå i dit liv? Hvad drømmer du om? Du behøver ikke vente mere. Din tid er nu lige nu. For livet er lige nu i dag i går og i morgen.

Der er stadig få pladser på workshoppen "Lyt til dit hjerte" d. 18. juni. Her dykker vi et skridt ind I de svar, du måske venter på at få og lytter til DIT hjertes længsler. En deltager i januar beskrev følelsen på workshoppen, som at få "afkalket sit" hjerte, så hun bedre kunne høre dets budskab.

Som Heartcore Mentor er jeg også klar til at guide dig ind i dig i en privat session, hvor vi for alvor åbner op til alt det smukke der er derinde. Se her, hvad en klient sagde forleden efter en session med Heartcore Mentoring:

"Gitte rammer på sin rolige, varme, kærlige og yderst professionelle tilgang til energiarbejdet og Heartcore mentoring direkte ind til sagens kerne og følelsen er helt ubeskrivelig. Du går fra en session med ny energi, forståelse for energi og ikke mindst indsigter i dig selv og det konkrete emne/problem, som bare giver enorm meget mening. En skøn session som klart kan anbefales.”

Måske har du også nogle omgivelser i dit liv, hvor du ved, at du får rigtig godt fat i dig selv og bedre kan lytte til dig selv. Sådan har jeg det i Skagen, hvor mine forældre er opvokset, og jeg har holdt mange af min barndoms ferier. I denne uge tager jeg helt alene op i vores dejlige sommerhus for at skrive lige fra mit hjerte. Fire nye børnemeditationer har banket på længe og er blevet testet af på mine egne børn, som elsker dem - og nu kan jeg ikke vente mere med at få dem skrevet til alle jer, der er godt i gang med børnemeditation. De hedder "Hjerternes dal", og jeg glæder mig til at dele dem med jer.

Når jeg er i Skagen har jeg de bedste omgivelser for mig at være kreativ i. Jeg elsker at gå på stranden deroppe og suge havet til mig og se, hvor højt der er til himmels. Der mærker jeg mig selv, får kontakt til min sjæl, får jeg fat i min kerne og kreativitet. At jeg så også kan fejre min farmors 91 års fødselsdag og møde hele min store familie til fester er et stort plus. Så nu må vejrguderne gerne hejse den sommersol op - jeg er klar til en sommeruge i Skagen.Så en lille opfordring til dig er at tage hen til omgivelser, hvor du ved, at du får en masse gode idéer og stille dig selv spørgsmålet: Hvad venter jeg egentligt på? Hvor er det særlige sted for dig?

Gode tanker fra


Gitte Winter Graugaard
Stifter af Room for Reflection
- kærlig inspiration til flere bevidste valg fra hjertet

Hver uge sender vi små beskeder fra hjertet som inspiration til dig om at få hjertet mere med i din hverdag. Vil du se tidligere hviskerier fra dit hjerte? Se flere på Room for Reflection.

 
Heartcore Mentoring
Stifter af Room for Reflection Gitte Winter Graugaard tilbyder Heartcore Mentoring. I en privat session skruer vi op for dit hjertes stemme og finder ind til din passion. Vi arbejder med dine drømme og håb for fremtiden og booster din livsgnist, så du kan blomstre og nyde livet.

Se mere her og book en tid til selvforkælelse
 
Familiemindfulness under åben himmel

Kom og prøv mindfulness med dit barn!  
Lørdag d. 13. juni 2015 kl. 10 holder vi åbent hus i en lang række byer rundt i landet. Du kan møde os:
  • I Søndermarken i København
  • På engen i Vanløse
  • Nivå Strand
  • Ved Spangsbjergskolen i Esbjerg
  • I Nørresundy Strandpark ved Aalborg
Kom og prøv mindfulness sammen med dit barn. Det koster 50 kr. per deltager og foregår under åben himmel.  Kom og få en super hyggelig introduktion til mere mindfulness med dine unge og få en smagsprøve på vores hold til skolerne.

Læs mere og tilmeld dig og dine børn her
 
Workshop - lyt til dit hjerte
Kom og bliv forkælet på en dejlig juniaften, hvor vi skruer op for dit hjerte. Når du første ser og mærker alt det dejlige, der er inden i dig, bliver det langt nemmere at handle efter din passion.

Se mere om Workshoppen: Lyt til dit hjerte.

Der er kun et par enkelte pladser tilbage.

 
Besøg vores website

Siden er delt op i tre områder:
Share
Forward
Share
Tweet
+1
Besøg og på Facebook
Besøg og på Facebook
Kig ind på hjemmesiden
Kig ind på hjemmesidenCopyright © 2015 Room for Reflection, all rights reserved.


Our mailing address is:
info@roomforreflection.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences