Copy
Room for Reflection: Psst... Dit hjerte hvisker...
View this email in your browser

Kæreste du

Her kommer ugens hviskerier fra hjertet:

Tænk, hvis det var lige så nemt at elske sig selv som at elske andre. Tænk, hvor mange mirakler vi så ville se. Tænk, hvilket samfund vi ville kunne skabe, hvis drivkraften var kærlighed. Kærlighed til os selv, livet, hinanden og den verden, vi lever i…sammen. Er det utopisk? Ikke mere end en fisk med vinger, der flyver hen over oceanet… Vi kan godt. Vi skal bare tro på det. Tror du på det?

Ugens hviskerier er inspireret af det arbejde vi laver i Room for Reflection med fokus på selvkærlighed. Både i personlige sessions og til workshops oplever vi de smukkeste reaktioner på det at skrue op for sit hjerte. Det er den drivkraft, jeg ønsker at se så meget mere af i vores samfund. Det er den drivkraft, der gør Danmark til et smukt sted at leve og bo. Den drivkraft der gør livet værd at leve. De drivkraft der skaber de minder, vi smiler af at mindes, den dag vi rejser videre. Et Danmark bygget på kærlighed, er det Danmark jeg vil være stolt af at være med til at skabe....sammen med dig. Er det utopisk? Det er der så meget, der er i denne verden. Se blot på en regnbue der ender i min have, en saftig mango en vinterdag, en zebras smukke striber, meteorregn på himlen og flyvefisk over oceanet og nå ja, det faktum at vi trækker vejret uden at tænke over det og holder os selv i live.

Gode tanker fra


Gitte Winter Graugaard
Stifter af Room for Reflection
- kærlig inspiration til flere bevidste valg fra hjertet

Hver uge sender vi små beskeder fra hjertet som inspiration til dig om at få hjertet mere med i din hverdag. Vil du se tidligere hviskerier fra dit hjerte? Se flere på Room for Reflection.

Workshop - lyt til dit hjerteVi elsker denne workshop og takker jer der kom og delte jeres erfaringer og hjerteenergi i sidste uge. Vil du også med, kan du booke plads d. 20 august kl. 18. Start sensommeren op med hjertet fuld af kærlighed.

Kom og bliv forkælet, når vi skruer op for dit hjerte og sætter fokus på hjernevalg og hjertevalg. Når du første ser og mærker alt det dejlige, der er inden i dig, bliver det langt nemmere at handle efter din passion.

Se mere om Workshoppen: Lyt til dit hjerte.


 
Børnemeditationerne: I mit hjerte
Børnemeditationerne I mit hjerte er fire små fortællinger, du læser højt som guidede meditationer for dit barn. Få den skønneste puttestund og send dit barn til drømmeland med hjertet fuld af kærlighed.

Se mere her
Mindful skole

Hos Room for Reflection er vi vilde med, at vores børn får den bedste uddannelse, de overhovedet kan få. Kloge hjerner er fantastiske værktøjer frem i livet. Vi tror også på, at vores børn har brug for at lære at skabe balance mellem krop og sind for at kunne skabe det liv, de ønsker at leve.

Se vores fine tilbud til skolerne her.
Har du en lille læsehest derhjemme?

Elsker dit barn at læse og skrive? I Miniforfatter kan kreative børn og unge fra 8 år selv skrive slutningen på en række noveller og illustrere novellerne færdige. Vi tilføjer løbende flere noveller. De første noveller er udkommet - nu også i genren fantasy. Sender I historien ind til os, kvitterer vi med et fint Miniforfatter diplom.

Se mere her
Share
Forward
Share
Tweet
+1
Besøg og på Facebook
Besøg og på Facebook
Kig ind på hjemmesiden
Kig ind på hjemmesidenCopyright © 2015 Room for Reflection, all rights reserved.


Our mailing address is:
info@roomforreflection.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences