Copy
Room for Reflection: Psst... Dit hjerte hvisker...
View this email in your browser

Kæreste du

Her kommer ugens hviskerier fra hjertet:

Mens du rider bølgen, træder andre måske vande. For livet bølger frem og tilbage. Tålmodighed og tillid er essentielt, når vi udvikler os. Har du tålmodighed til at vente på dem, du har kær?

Ugens skriverier er af lidt mere finurlig karakter. For vi kan ikke ændre på andre - og heller ikke, når vi selv er i forandring og måske har lyst til at andre også skal have lyst til forandring. Derfor er det så vigtigt, at vi har tålmodighed i vores nære relationer og tillid til, at der er plads til vores udvikling i det tempo, vi har lyst til, mens andre måske går endnu hurtigere frem, eller måske endda står i stampe. Alt hvad livet lærer mig, er at tålmodighed og tillid er fantastiske redskaber, når vi vil skabe livslange relationer. Er du tålmodig i dine relationer?

Gode tanker fra


Gitte Winter Graugaard
Stifter af Room for Reflection
- kærlig inspiration til flere bevidste valg fra hjertet

Hver uge sender vi små beskeder fra hjertet som inspiration til dig om at få hjertet mere med i din hverdag. Vil du se tidligere hviskerier fra dit hjerte? Se flere på Room for Reflection.

 
Familiemindfulness under åben himmel

Kom og prøv mindfulness med dit barn!  
Ses vi på lørdag d. 13. juni 2015 kl. 10, når Room for Reflection holder åbent hus under åben himmel i en lang række byer rundt i landet. Du kan møde os:
  • I Søndermarken i København
  • På engen i Vanløse
  • Nivå Strand
  • Ved Spangsbjergskolen i Esbjerg
  • I Nørresundy Strandpark ved Aalborg
Kom og prøv mindfulness sammen med dit barn. Det koster 50 kr. per deltager. Kom og få en super hyggelig introduktion til mere mindfulness med dine unge og få en smagsprøve på vores hold til skolerne.

Læs mere og tilmeld dig og dine børn her
 
Vil du efteruddannes til mindfulnessinstruktør?


Er du lærer eller pædagog? Har du lyst til at gå i dybden med mindfulness og for alvor gøre en forskel for børnene, er denne efteruddannelse svaret.

Se mere her
 
Workshop - lyt til dit hjerte
Kom og bliv forkælet på en dejlig juniaften, hvor vi skruer op for dit hjerte. Når du første ser og mærker alt det dejlige, der er inden i dig, bliver det langt nemmere at handle efter din passion.

Se mere om Workshoppen: Lyt til dit hjerte.

Der er kun et par enkelte pladser tilbage.

 
Share
Forward
Share
Tweet
+1
Besøg og på Facebook
Besøg og på Facebook
Kig ind på hjemmesiden
Kig ind på hjemmesidenCopyright © 2015 Room for Reflection, all rights reserved.


Our mailing address is:
info@roomforreflection.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences