Copy
Informacions d'interès per a les famílies de l'Escola Margalló
Obre aquest butlletí al teu navegador
03/04/2014
#21
Comparteix aquest butlletí...
Share
Tweet
Forward to Friend
+1

Arriba la diada de Sant Jordi

El 23 d'abril se celebra la tradicional festa del llibre i la rosa


Un any més, amb l'arribada de la primavera, les llibreries omplen caixes amb llibres que, durant un dia, canviaran les prestatgeries pels taulells al carrer i les floristeries fan lloc a les seves cambres per rebre els carregaments de roses que passaran d'una mà enamorada a una altra durant la diada de Sant Jordi.

Aquesta diada, en què Catalunya celebra a més el sant del seu patró, és una de les festes més rellevants del calendari festiu i cultural primaverenc.

El dia 23 d'abril carrers i places s'ompliran de parades de llibres i venedors de roses, un dia en què passejar per la plaça de l'Església esdevé un plaer per als amants de la lectura.

Apunta't al 'book crossing' sostenible!

Com cada any, la Federació Coordinadora d'AMPA instal·larà una parada d'intercanvi de llibres a la Fira de la Plaça de l'Església. 

Segur que teniu per casa llibres de la canalla que ja han perdut aquell interès que tenien i, a més, estan en bon estat. Ara teniu l’oportunitat de valoritzar-los i canviar-los per un altre llibre!

Porteu els llibres (fins a un màxim de 3 per infant) al despatx de l’AMPA de 16.30 a 17 hores del 7 al 11 d’abril. Per cada llibre que porteu us lliurarem un tiquet que podreu bescanviar per un altre llibre a la parada de la Coordinadora durant la diada de Sant Jordi.

Animeu-vos a participar!!!

Mostra de danses


Una altra tradició que no pot faltar aquest dia és la Mostra de Danses. No us perdeu aquesta degustació de balls folklòrics d'arreu del món que els nostres infants faran el mateix dia 23 a partir de les 15.15 h a les pistes de l'escola.

Us esperem a la plaça de l'Església


Després de l'èxit de l'any passat, enguany l'AMPA torna a cedir la seva parada a les famílies de 6è. Allà podreu comprar artesania feta per mares, pares i alumnes de 6è i col·laborar amb la festa de final de curs. Els trobareu durant tot el dia 23 a la plaça de l'Església. No deixeu de fer una ullada! 

Famílies implicades

La Fundació Bofill trenca els tòpics sobre la implicació de les famílies en l'educació dels infants.

"Les famílies 'aparquen' els fills a l'escola i no en volen saber res". Segur que alguna vegada heu sentit aquest o altres expressions sobre la nostra implicació en l'educació dels nostres infants. Doncs bé, la Fundació Jaume Bofill, a través del projecte Famílies amb veu ha fet públic l'informe breu "Com participen mares i pares a l’escola? Diversitat familiar i d’implicació en educació" on posa de manifest, mitjançant dades, que lluny de desentendre'ns, les famílies ens interessem per allò que passa dins de l'escola i, en la mesura de les nostres possibilitats, ens agrada participar-hi. Us convidem a donar-hi un cop d'ull!


La campanya #JoMargalló al portal de Famílies amb veu

La campanya engegada des de l'AMPA amb motiu del procés de preinscripció per al curs 2014-2015 en la que moltes persones heu col·laborat ha estat publicada a l'apartat "Famílies en xarxa" del portal www.familiesambveu.cat. Aquest apartat és un aparador de les activitats que es fan des de les diferents escoles i AMPA en benefici de l'educació.

Des de l'AMPA volem donar les gràcies a tothom que ha fet possible aquesta campanya (mares, pares, alumnes i mestres).


 

Reciclem l'oli

L'oli domèstic usat es pot reciclar i és una acció senzilla que afavoreix el medi ambient per partida doble.
A més d'evitar que contamini rius, sòls o perjudiqui les canonades, s'aprofita per crear diversos productes ecològics, com biodièsel o sabons. 
Fruit d'un conveni de col·laboració amb la Fundació Catalana de l'Esplai, iniciem un projecte de recollida d'oli domèstic usat
Trobareu dos contenidors de color groc al passadís de l'hort de l'escola on podeu dipositar l'oli en envasos de plàstic (no s'admet cap altre tipus d'envàs).
Ajudeu-nos a cuidar el planeta!
 

Calçotada 2014


El passat 8 de març varem gaudir de la 3a Calçotada popular.
El temps ens va acompanyar i varem poder compartir una gran jornada amb jocs, tallers, animació i un dinar a l'alçada dels millors gurmets!
Us convidem a donar un cop d'ull a la fotogaleria de la jornada.

Cursa solidària

L'associació ISTEA promou la cursa "Des-connecta per l'Autisme"

En commemoració del Dia Mundial de l'Autisme (2 d'abril) l'associació ISTEA organitza la segona cursa "Des-connecta per l'Autisme" el proper diumenge 27 d'abril.

Es tracta d'una cursa solidària que sortirà de la Plaça de les Palemeres:
  • A les 10 h > 5km
  • A les 10.45 h > 1km

Si voleu participar podeu inscriure-us a través de la pàgina web:
 http://www.associacioistea.cat/

Apunta't a l'AMPA!


Estem buscant gent per a les comissions de Defensa de l'Escola Pública i també per la nova comissió de Solidaritat. T'animes? Envia'ns un correu electrònic a ampamargallo@gmail.com o bé vine'ns a veure qualsevol divendres de 16.30 a 17 hores pel despatx. Amb tu tot serà possible!

Segueix-nos per no perdre't res...

Web
Web
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Google Plus
Google Plus
Copyright © 2014 Associació de Mares i Pares de l'Escola Margalló de Castelldefels, Tots els drets reservats.


No vull rebre el butlletí 

Email Marketing Powered by Mailchimp