Copy
Informacions d'interès per a les famílies de l'Escola Margalló
Obre'l al teu navegador
03/03/2014
#20
Comparteix aquest butlletí...
Share
Tweet
Forward to Friend
+1

Benvinguts i benvingudes al Margalló

Benvolgudes famílies, us donem la benvinguda a la nostra escola, El Margalló.  Fa uns dies, mentre pensàvem en les jornades de portes obertes de l’escola,  ens preguntàvem què us podíem explicar a aquelles famílies que us trobeu en el moment de triar escola per la vostra canalla. Després de donar-li moltes voltes, hem pensat que la millor manera de conèixer el Margalló és a partir de l’experiència de la nostra comunitat escolar. Per aquest motiu, hem posat en marxa la campanya #JoMargalló a través de les xarxes socials i el web de l’AMPA. Us convidem a donar un cop d’ull i copsar la seva opinió. Esperem que us sigui d’utilitat! 

A continuació us deixem un petit núvol dels missatges que hem rebut fins al moment. Si voleu consultar-los tots visiteu el nostre web
#JoMargalló perquè podem participar en molts àmbits, tant els grans com els petits!
Carme
#JoMargalló perquè és la meva escola des de fa 28 anys i hi crec en ella!
Paco Morales
#JoMargalló pel tracte humà i professional dels mestres de l´escola!
Laura Guilera
#JoMargalló pel programa d’impuls de la lectura, el projecte d’escola verda i els valors que transmet a la canalla
Txema
#JoMargalló perquè tenim uns mestres molt xulos!
Ariadna (4tA)
#JoMargalló perquè fa 30 anys vaig tenir el privilegi d'inaugurar l'escola i avui encara perdura aquest vincle amb el meu fill de 4 anys.
Sara Casamayor
#JoMargalló porque tenemos Aula Viva, un huerto y somos Escola Verda. Y gracias a los profesores, alumnos, familias y el Ampa hacemos que cada día sea mejor!
Olga López
#JoMargalló perquè tothom s’ajuda, els uns als altres. I el seu nom és el d’una planta
Martina (1rA)
#JoMargalló perquè l’escola la fem entre tots i totes!
Laura
#JoMargalló per la seva implicació en tots els projectes
Sònia
#JoMargalló perquè és una escola amb llarga experiència pedagògica, familiar i inclusiva que treballa per la formació integral dels nostres fills.
Jordi Amatller
#JoMargalló per la proximitat i la implicació que ofereix l’equip docent.
Sílvia
#JoMargalló perquè aprenem molts idiomes i fem amics.
Varvara (1rB)
#JoMargalló perquè fem dels valors i la convivència inclusiva el pal de paller d’una docència propera i participativa.
Toni

Qui som i què fem a l'AMPA?

L’AMPA és una entitat sense finalitat lucrativa que neix amb l’objectiu de representar els interessos de les mares i els pares dels alumnes de l’Escola. Els nostres objectius són:
 1. Donar suport i assistència als membres de l’associació i promoure la participació dels pares i mares en la gestió del centre.
 2. Assistir els pares i mares en l’exercici del seu dret a intervenir en el control i la gestió del centre i promoure la seva representació i participació en el consell escolar
 3. Facilitar la col•laboració del centre en els àmbits social, cultural, econòmic i laboral de l’entorn.
 4. Col•laborar en les activitats educatives del centre i cooperar amb el Consell Escolar en l’elaboració de directrius per a la programació d’activitats complementàries, extraescolars o de serveis.
 5. Promoure les activitats de formació dels pares i mares.
 6. Promoure i realitzar tota mena d’activitats lúdiques, culturals, físiques i esportives.
Per assolir aquests objectius comptem amb un conjunt de voluntaris i voluntàries que, ja sigui com a membres de les diferents comissions o bé com a delegats o delegades, col•laboren de manera desinteressada amb l’associació. Tu també pots formar-ne part!

InfoSERVEIS

Servei de Menjador

La concepció d’aquest servei per part de la Fundació Catalana de l’Esplai com a servei integral més enllà de l’àpat, ens permet potenciar l’adquisició d’hàbits alimentaris i socials.
A banda del temps dedicat al dinar, s’ofereixen un conjunt d’activitats educatives i de lleure (activitats dirigides, jocs, tallers). 
A més, obrim la biblioteca escolar dos dies a la setmana per tal que els infants puguin fer-ne ús (activitats de foment de la lectura, consulta i préstec, treballs de grup, avançament de deures, etc.)


 

Activitats extraescolars

Més enllà de l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral, l’oferta d’activitats extraescolars de Diver Esport cerca el desenvolupament de les habilitats psicomotrius, artístiques i socials de la canalla.
El serveis que s’ofereixen són:
 • Servei de bon dia (acollida matinal)
 • Activitats extraescolars (esportives, lúdiques i artístiques)
 • Activitats familiars 
 • Casals (Nadal, Setmana Santa i Estiu)
 • Servei d’acollida a les tardes.
 
Gestiona: Diver Esport

Anglès al migdia

Aprofitant el temps lliure dels migdies, els infants poden aprendre la llengua anglesa a través de l’innovador mètode de Kids & Us.
 
L’activitat s’adreça a infants a partir de P3 i es realitza un cop a la setmana – dos per als alumnes de 5è i 6è - en grups reduïts (màxim 8 alumnes per grup).
A través de cançons, contes i jocs, els infants aprenen la llengua de manera similar a l’aprenentatge de la llengua materna.

 
Gestiona: Kids & Us

Segueix-nos per no perdre't res...

Web
Web
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Google Plus
Google Plus
Copyright © 2014 Associació de Mares i Pares de l'Escola Margalló de Castelldefels, Tots els drets reservats.


No vull rebre el butlletí 

Email Marketing Powered by Mailchimp