Copy
Informacions d'interès per a les famílies de l'Escola Margalló
Obre aquest butlletí al teu navegador
23/11/2014
#25
Comparteix aquest butlletí...
Share
Tweet
+1
Forward to Friend

El 27 de novembre, VOTA!

Tu tries qui ens representa al Consell Escolar, demostra la teva implicació!

Eleccions al Consell Escolar, el 27 de novembre, VOTA!
Com ja us explicàvem al darrer infoAMPA, e
l consell escolar del centre és l'únic òrgan col·lectiu de participació de tots els membres de la comunitat educativa, un espai on les famílies hi som representades. 

Cinc persones han presentat la seva candidatura per esdevenir representants del sector famílies en aquest òrgan. 

En aquest butlletí us presentem breument a la Sandra Berdún, l'Isa López, la Came Marí, el Toni Castillo i el Toni Serrano.

Elles i ells ja han fet el pas, ara toca que la resta de famílies estem a l'alçada i demostrem que ens impliquem en l'escola de la nostra canalla. Ara toca VOTAR!

Totes les mares i pares podem participar en les eleccions al consell escolar, només cal que el dia 27 de novembre, de 8 a 18 hores ens adrecem a la secretaria de l'escola amb el nostre document d'identitat (DNI, NIE o passaport) i exercim el nostre dret de vot a favor de les 3 candidatures que creiem que millor poden representar els nostres interessos.

Cal que aconseguim un alt grau de participació per demostrar que ens prenem molt seriosament l'educació dels nostres infants, ajudeu-nos a fer-nos visibles.
Participeu-hi!

Coneix les candidates i els candidats

Sandra Berdún1. Presenta't breument
Hola, soy Sandra Berdún, madre de Lucia y Erik Amat Berdún. Soy licenciada en Pedagogía y trabajo en una escuela de Educación Especial. 

2. Què et mou a presentar-te al Consell Escolar?
Me presento al Consejo porqué creo que es importante implicarse en la formación de nuestros hijos y hacer escuchar nuestra voz en el consejo es una buena manera de hacerlo.

3. Quin creus que és el paper de les famílies a l'escola?
El papel de la familias en la escuela debería ser importantisimo ya que es la educación/formación de nuesros hijos lo que está en proceso. Hoy en día creo que la implicación por parte de los padres en nuestra escuela es escasa y quizás más focalizada en la parte ociosa, por eso creo que hay que conseguir que los padres tengan un papel más importante.
 

Isa López1. Presenta't breument

Sóc la Isabel López Peñas, mare del Joan, la Júlia i l'Alba Solé López.

2. Què et mou a presentar-te al Consell Escolar?
Em presento com a candidata perquè crec que és important que les mares i els pares tinguem participació o, coma mínim, veu en òrgans que, malgrat que haurien de ser decisoris i, amb les noves lleis (LEC i LOMCE) només són consultius, tenen la seva rellevància administrativa.
A més a més, espero que puguem canviar aquestes lleis i recuperar la quota de participació directa que ens correspondria com a coprotagonistes de la comunitat educativa.

3. Quin creus que és el paper de les famílies a l'escola?
Independentment del que pugui pensar que hauríem de ser les famílies a l'escola i a la comunitat educativa, la realitat és la que és i... davant l'estratègia de despossessió dels serveis públics i la privatització dels mateixos que posa en pràctica el neoliberalisme desdemocratitzant de les institucions i la imposició de les seves dinàmiques,, les famílies hauríem de lluitar per recuperar la participació activa i el percentatge de decisió que s'estipulés de manera col·lectiva per part de tots els agents de la comunitat educativa. Si no comencem per això, no podrem decidir l'escola que volem pels nostres fills i filles.

Carme Marí1. Presenta't breument

Sóc la Carme, la mare de la Mar de 2n B. Sóc delegada de curs i vocal de la comissió de comunicació des de P3.

2. Què et mou a presentar-te al Consell Escolar?
L'escola és el lloc on els nostres fills passen gran part del dia, no ens pot ser indiferent el que allí es decideixi, hem de formar-ne part. El Consell Escolar és una forma més d'implicar-me amb l'escola, de poder-hi participar. És un espai on es parla de temes importants per l'escola i és necessari que els pares hi tinguem veu. Ser del Consell també em donaria una visió diferent del centre, conèixer més el seu funcionament. 

3. Quin creus que és el paper de les famílies a l'escola?
Crec que hi ha pares que veuen l'escola com el lloc on deixen els nens per a que els hi ensenyin coses o per a que els eduquin, però això són tasques compartides entre la família i l'escola, per això és important no veure-ho com dos móns separats. Les famílies hem d'establir llaços amb l'escola, fer comunitat, fer-la nostra, participar-hi des de diferents àmbits.

Toni Castillo


1. Presenta't breument
Hola, el meu nom és Toni Castillo i sóc el pare de Varvara de 2n B

2. Què et mou a presentar-te al Consell Escolar?
Em presento a les eleccions al Consell Escolar per aportar la veu i el vot dels pares en les decisions que es prenen per al funcionament i la millora de l'escola, ja que aquestes decisions afecten el bon ensenyament dels nostres fills.

3. Quin creus que és el paper de les famílies a l'escola?
Els pares i mares som part activa en l’educació dels nens i nenes ajudant-los i motivant-los en els estudis seguint el pla educatiu de l’escola.
 

Toni Serrano


1. Presenta't breument
Sóc el pare de la Blanca (6è) i la Marina (4t) i des de que vam entrar al Margalló ens hem sentit molt ben acollits per la comunitat educativa.

2. Què et mou a presentar-te al Consell Escolar?
Crec que el Consell Escolar és un dels espais de diàleg i comunicació amb els professors, i ens permet donar veu als pares en les decisions importants. Per això penso que és important participar, i ho porto fent des de fa 8 anys.

3. Quin creus que és el paper de les famílies a l'escola?
Les famílies compartim la responsabilitat en l’educació dels nostres fills, fent de l’escola un espai que els ensenya i els ajuda a créixer com a persones.

Altres informacions

Cantada de nadales


El proper 22 de desembre, a partir de les 15.15 hores, se celebra la tradicional cantada de nadales al Margalló. Com ja s'ha fet en els darrers anys, des de l'AMPA impulsem una coral de mares, pares i mestres. 
No cal que tinguis cap experiència, només ganes de passar una bona estona i gaudir retornant als infants allò que ells amb tanta il·lusió ens regalen cada any. No t'ho pensis més, omple el formulari i PARTICIPA-HI!

Obrim el pati de l'escola!

Fruit de l'acord entre la direcció de l'escola i l'AMPA el proper divendres (28 de novembre) l'escola mantindrà obert el pati de dalt de 16.30 a 17 hores. 
Es tracta d'una experiència pilot per tal de valorar aquesta proposta que persegueix crear un espai de relació entre les famílies de l'escola.
A més, els/les alumnes de sisè oferiran un servei de berenars i activitats lúdiques per als més petits.
Us convidem a gaudir d'aquest nou servei amb responsabilitat i civisme, la continuïtat d'aquesta activitat està a les nostres mans.

Loteria de Nadal


Ja teniu la vostra participació per la Loteria de Nadal? Recordeu que la podeu comprar als delegats i delegades o bé als membres de les comissions. Enguany juguem amb el número 34489.
Molta sort!

Apunta't a l'AMPA!


L'AMPA som tots i totes i la fem entre tots i totes. Necessitem gent disposada a col·laborar-hi. T'animes?
Envia'ns un correu electrònic a ampamargallo@gmail.com o bé vine'ns a veure qualsevol divendres de 16.30 a 17 hores pel despatx. Amb tu tot serà possible!

Segueix-nos per no perdre't res...

Web
Web
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Google Plus
Google Plus

NOVETAT!

Ara també pots subscriure't a les novetats del web!
Entra a ampamargallo.entitatscastelldefels.cat i indica el teu correu electrònic al caixetí que trobaràs a la part superior dreta de la pàgina principal.
Copyright © 2014 Associació de Mares i Pares de l'Escola Margalló de Castelldefels, Tots els drets reservats.


No vull rebre el butlletí 

Email Marketing Powered by Mailchimp