Copy
Informacions d'interès per a les famílies de l'Escola Margalló
Obre aquest butlletí al teu navegador
30/05/2014
#22
Comparteix aquest butlletí...
Share
Tweet
Forward to Friend
+1

Arriba la festa de la Primavera

El 6 de juny vine a gaudir d'un berenar saludable i molta diversióEl proper 6 de juny, a partir de les 16.30 hores, al Margalló tornem a celebrar la Festa de la Primavera. Gaudirem d’un berenar d’allò més saludable a base de fruites, sucs i verdures.

Enguany, a més, podrem gaudir d'una mostra de les activitats extraescolars de l'escola, participar en el lliurament de guardons de les diferents modalitats esportives, ballar amb els "Remena el pandero!" i fer manualitats als diferents tallers.

A més, les famílies de sisè tornaran a instal·lar una parada de venda d'artesania i rifaran 4 bicicletes i patinets!

No us ho podeu perdre!

Recordeu que som una Escola Verda i, per aquest motiu, no disposarem de gots ni de recipients d’un sol ús. Caldrà que tothom porti els seus gots, plats o bols per recollir la beguda i la fruita.

Vols ser voluntari/ària de la festa?


Si et ve de gust donar un cop de mà perquè la festa sigui un èxit, pots apuntar-te omplint aquest formulari. Necessitem col·laboració per:

  • Tallar la fruita (caldrà que vinguis a les 15 hores i que portis estris - ganivets, peladors -)
  •  Muntar (caldrà que vinguis a les 16 hores)
  •  Supervisar els tallers (durant la festa)
  •  Servir fruita i/o begudes (durant la festa)
  •  Recollir (en acabar la festa)

Marxa verda per l'escola catalana


Sota el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana” somescola.cat convoca una cercavila cívica que recorrerà el centre de Barcelona el dissabte 14 de juny a les 18 h. 
A més, a aquesta cercavila, totes les entitats estan convidades a participar amb el seu propi capgròs.
El Margalló està de sort i gràcies a la col·laboració desinteressada d'una família de l'escola i l'alumnat usuari del servei de menjador, el dia 14 estrenarem el nostre propi capgròs!

Les famílies del Margalló ens trobarem el mateix dissabte dia 14 a les 16.30 hores a l'estació de Rodalies de Castelldefels

infoSERVEIS

Estrenem font osmòticaLa Fundació Catalana de l'Esplai, encarregada del servei de menjador, ha instal·lat recentment una font osmòtica a la cuina de l'escola. Així, l'alumnat usuari d'aquest servei, ja pot gaudir d'un aigua depurada de molta més qualitat.
Aquesta ha estat una demanda històrica de les famílies de l'escola que, gràcies a la bona entesa existent amb la Fundació, ja és una realitat.
 

Ludoteca i Casals d'Estiu


Diveresports posa en marxa el servei de ludoteca durant la jornada intensiva a partir del dia 9 de juny i fins a final de curs. El servei comença en finalitzar el servei de menjador (a les 15.30 h). Podeu optar per recollir a la canalla a l'hora de sortida habitual (16.30 h) o bé, perllongar l'estada al servei per fraccions de mitja hora fins les 18 hores.

D'altra banda, ja podeu fer les inscripcions al Casal d'Estiu del Margalló. Enguany el centre d'interès del casal seran els colors. El casal es fa per torns setmanals del 25 de juny a l'1 d'agost.

Més informació al despatx de Diveresports totes les tardes de 16.30 a 18 hores.

 

Apunta't a l'AMPA!


L'AMPA som tots i totes i la fem entre tots i totes. Necessitem gent disposada a col·laborar en diferents comissions de l'AMPA. T'animes? Envia'ns un correu electrònic a ampamargallo@gmail.com o bé vine'ns a veure qualsevol divendres de 16.30 a 17 hores pel despatx. Amb tu tot serà possible!

Segueix-nos per no perdre't res...

Web
Web
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Google Plus
Google Plus
Copyright © 2014 Associació de Mares i Pares de l'Escola Margalló de Castelldefels, Tots els drets reservats.


No vull rebre el butlletí 

Email Marketing Powered by Mailchimp