Copy

Nieuwsbrief HTV
 

Kunt u dit bericht niet lezen bekijk deze email dan in je broiwser
Kerstbal 2016

Op zaterdag 17 december jl.vond het jaarlijkse kerstbal plaats. Het verslag van deze avond vind je hier.

Renovatie keuken 

Er is gestart met de renovatie van de keuken. Deze krijgt een frisse look met nieuwe kastjes en een compleet nieuwe indeling. De parkcommissie zorgt voor de uitvoering hiervan. 

Opknapbeurt park

De nieuwe banken voor op de banen zijn bijna klaar. Deze worden begin 2017 geplaatst.

Het speeltuintje is aangepakt, de toestellen zijn verwijderd en de plek is bestraat. Er komen een loungeset en tennistafel te staan.
Ledenlijst

De ledenlijst van HTV is te vinden op de website en is pas zichtbaar na inloggen (rechtsboven). Inloggen doe je met je gebruikersnaam (bondsnummer) of je e-mailadres. Een wachtwoord heb je ooit via Harrie van de Kimmenade gekregen. Mocht je dit kwijt zijn dan kun je via de website een nieuw aanmaken.
Woensdagavond tosavond

HTV kent een lange geschiedenis van tosavonden op de woensdagavond. Om dit weer nieuw leven in te blazen nodig ik, Maaike Zeeuwen, jullie van harte uit om op 11 januari 2017 aan te sluiten. Vanaf deze datum zal dit wekelijks gaan terugkomen. Welke speelsterkte je hebt maakt niet uit, het gaat om een sportief avondje tennissen. En vooral ook voor onze nieuwe leden om elkaar beter te leren kennen. Aanvangstijd van de 1e wedstrijd is 19.30 uur en we zullen dan 45 minuten spelen. Daarna een korte pauze van 15 minuten en dan van 20.30 uur tot 21.15 uur. Ik hoop dat jullie allemaal met mij het nieuwe jaar sportief van start willen gaan. 
De nieuwe OTC van HTV wenst iedereen een gezond en sportief 2017!
Copy

Heb jij iets te melden waarvan je denkt dat het in de nieuwsbrief past? Mail het dan naar Judith van der Linden via judithvanderlinden@hotmail.com.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2016 Helmondse Tennis Vereniging, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp