Copy

Nieuwsbrief HTV
 

Kunt u dit bericht niet lezen bekijk deze email dan in je broiwser

Nieuwe KNLTB ledenpas
 
De nieuwe pasjes zijn binnen! Deze zien er dit jaar iets anders uit dan voorheen. Op de nieuwe pasjes ontbreken namelijk het jaartal en de speelsterkte. Dit komt doordat de pasjes voortaan meerdere jaren geldig zijn.

Tegen inlevering van je oude pasje bij één van de bestuursleden ontvang je het nieuwe pasje. Dit kan tot een week na de jaarvergadering (3 april). Hierna zijn ze op te vragen bij de ledenadministratie.

HTV Clubquiz

De 1e HTV Clubquiz die gepland stond voor vrijdag gaat niet door vanwege alle andere activiteiten die er al op deze avond gepland staan (darten, competitie). Een nieuwe datum volgt snel.

Primeur in Helmond: een weekendtoernooi, iets wat wel in je agenda past! 

Op 30 en 31 maart organiseert TV Dierdonk een gezellig open tennistoernooi: De Dierdonk Weekend Games! 

Het is voor het eerst in Helmond dat er een open toernooi wordt georganiseerd, wat zich tot slechts één weekend beperkt. Dat moet toch wat gemakkelijker in onze drukke agenda’s in te passen zijn! Het is ook een mooie opwarmer voor de start van de voorjaarcompetitie een week later. 

We willen er vooral een gezellig weekend van maken. Echte Brabantse gastvrijheid. Het is een toernooi voor alle niveaus, ook voor de beginners! We willen het hiermee zo laagdrempelig mogelijk houden. Dus schrijf zo snel mogelijk in via mijnknltb.toernooi.nl. De inschrijving staat nog open tot 15 maart.

Copy

Heb jij iets te melden waarvan je denkt dat het in de nieuwsbrief past? Mail het dan naar Judith van der Linden via judithvanderlinden@hotmail.com.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 Helmondse Tennis Vereniging, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp