Copy

Nieuwsbrief HTV
 

Kunt u dit bericht niet lezen bekijk deze email dan in je broiwser
 

Herhalingslessen reanimatie 2020

Herhalingslessen reanimatie bij HTV 2020 gaan dit jaar niet door in verband met de gezondheid van onze instructeur Frans Welten. We hebben hem een spoedig herstel toegewenst.
We bekijken hoe we het volgend jaar de herhalingslessen weer kunnen organiseren afhankelijk van kosten en beschikbaarheid instructeur.
 
 

Secreteriaat HTV

Lian van Berlo heeft het secretariaat overgedragen aan Theo van den Hurk, Lian begeleid en ondersteund Theo een tijdje zodat de overgang goed kan verlopen.
Lian Heeft het secretariaat al ca 12,5 jaar verzorgd als opvolgster van Hannelore v Esch, tijdens het voorzitterschap van Trudo Dankers. Niet alleen het secretariaat maar tevens een  vrijwilligster in hart en nieren voor HTV.
Lian was altijd betrokken bij de organisatie van diverse HTV feestjes, thuisblijverstoernooien, vrijwilligersavonden / middagen al deze activiteiten werden mede door haar georganiseerd .  Lian was vaak zelf bij deze activiteiten aanwezig soms tot in de late uurtjes.  
Lian bedankt voor je jarenlange inzet voor HTV , jij maakte vaak het verschil , je was een vrijwilligster om trots op te zijn.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Helmondse Tennis Vereniging · Braakse Bosdijk 6 · Helmond, Nb 5701 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp