Copy

Nieuwsbrief HTV editie 4-2015
 

Kunt u dit bericht niet lezen bekijk deze email dan in je broiwser
In herinnering

 

Gerard van Lierop.    HTV lid sinds 27 maart 2003.

 

Zondag 21 juni 2015: 

Wat voor Gerard een heuglijke dag moest worden, zijn verjaardag, vaderdag en het begin van de zomer, is een dramatische dag geworden.

Op 3 juni ging hij vol vertrouwen en hoopvol naar het ziekenhuis in Eindhoven om  de dag daarna geopereerd te worden, maar de terugweg naar Helmond was hem niet meer gegund. Na veertien dagen knokken voor zijn leven is hij op zijn verjaardag overleden.

 

De Grijze Golf van HTV kende Gerard als een behulpzaam lid. Zijn technische kennis en handige vingers zijn voor HTV vaak te pas gekomen, denkend aan de reparaties van het koffiezet apparaat. Hij verzorgde samen met Fred een tijd lang de indeling van de bardiensten en draaide ondanks zijn slechte conditie tot voor kort zijn bardienst voor de Grijze Golfers. Bij leuke gebeurtenissen was Gerard de fotograaf en zorgde dat de foto’s  in onze album of in het clubblad terecht kwamen.  

 

Gerard was de ruggegraat van het gezin en nam daarin zijn verantwoordelijkheid. Hij had een enorm plichtsbesef en hield zich aan normen en waarden. Anderzijds was hij met zijn gevoel voor humor en gezelligheid een graag geziene gast op feestjes en hij lachte er dan vrolijk op los. 

 

Wij zijn er trots op dat hij bij de Grijze Golf was. We zullen hem daar ontzettend missen. Met diepe verslagenheid huilen wij samen met José, kinderen en kleinkinderen. We wensen hun alle sterkte toe dit grote verlies te kunnen dragen.

 

Wij willen Gerard bedanken dat hij in ons midden was.

 

Namens de Grijze Golf,

Christ van Hout

Ledenadministratie

Goed nieuws! Er is een opvolger gevonden voor Harrie van kraaij, nl Piet Claassen. Piet gaat de ledenadministratie overnemen m.i.v. januari 2016.
Ladiesday

Op 24 september wordt er bij 't Trambaantje een Ladiesday georganiseerd. Er wordt gestart om 9.30 uur met koffie en thee. Vanaf 10.00 uur wordt er getennist. Kosten bedragen €10,- incl. lunch.
Aanmelden kan, o.v.v. naam, speelsterkte, telefoonnummer en e-mailadres, bij:
Hilda van Hassel 0492-515260 of 06-26701867
Hetty Slangen
Marlou Steenbergen 06-10811724
Cora Nijhof 0492-515990 of 06-42927709 of cora.nijhof@gmail.com
HTV open wintercompetitie

De wintercompetitie wordt dit jaar gespeeld met leden van HTV, Shaile, de Horst, DWZ en Dierdonk. Er wordt gespeeld bij HTV. Inschrijven kan voor heren-, dames-, gemengddubbel of singel tot 18 oktober op www.toernooi.nl.
Tennissen op Mallorca met Marell Sports

Mallorca 2015; natuurlijk gaan we weer! Zon, zee en tennis.Na twee zeer succesvolle jaren Mallorca gaan we dit jaar een stapje verder, we gaan richting de zee en een luxer hotel. Allemaal om onze reis nog onvergetelijker te maken. 
Op het nabij gelegen tennispark, waar het rode gravel lonkt, verzorgen wij iedere dag van ons verblijf 2 uren training.
De trainingen worden op ieders niveau aangeboden, met de welbekende Marell Sports filosofie: gezelligheid, plezier en leerzaam. We sluiten het prgramma af op de laatste dag met een eindtoernooi. eens kijken wie zich King of the Court 2015 mag gaan noemen! Meer info en aanmelden kan hier.
Helmondse jeugdkampioenschappen

Van zaterdag 31 oktober t/m zondag 8 november vinden de Helmondse jeugdkampioenschappen plaats op de banen van HTV. Doe jij mee? Misschien mag jij je wel een jaar de beste tennisser van Helmond noemen. Inschrijven kan tot 21 oktober op www.toernooi.nl.
Sanquin

Vanaf begin november komt er op het parkeerterrein een truck van Sanquin bloedvoorziening staan. Gedurende 20 to 25 vrijdagen worden bloeddonoren uitgenodigd om bloed af te staan. In de kantine van HTV kunnen deze donoren daarna even bijkomen.
Barkrukken

Er zijn offertes aangevraagd voor barkrukken voor bij de nieuwe bartafels voor buiten. Het is nl. niet de bedoeling dat de barkrukken van binnen mee naar buiten genomen worden.
Activiteitenkalender

10 september start najaarscompetitie
24 september Ladiesday
25 oktober tennisreis Mallorca
31 oktober t/m 8 november Helmondse jeugdkampioenschappen
 
Copy

Heb jij iets te melden waarvan je denkt dat het in de nieuwsbrief past? Mail het dan naar Judith van der Linden via judithvanderlinden@hotmail.com.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Helmondse Tennis Vereniging, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp