Copy

Nieuwsbrief HTV
 

Kunt u dit bericht niet lezen bekijk deze email dan in je broiwser

Sinterklaasfeest groot succes

Hier nog een klein bericht van Sinterklaas en zijn Pietermannen. Wat was het fijn om weer bij HTV te mogen komen. Wij hebben echt genoten van deze mooie, gezellige middag en willen jullie bedanken voor de grote belangstelling en aanmeldingen welke wij hebben mogen ontvangen.

En wat een leuke kindertjes allemaal zeg! Van goede dansers, danseressen, zangers, zangeressen tot echte vloggers! Tjee, wat knap allemaal.

Ook willen we iedereen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Want zonder al deze vrijwilligers zou dit niet zo’n gezellige middag zijn geworden.

Wij hebben foto’s geplaatst op de website van HTV dus ga allemaal eens kijken naar deze gezelligheid en vergeet vooral ook niet te vloggen want mogelijk kunnen we daar ook nog iets vinden!

Wij hopen jullie allen weer terug te zien in 2019 en dan gaan we proberen om nog meer kindertjes te ontvangen dus zegt het voort aan alle opa’s, oma’s, papa’s en mama’s.

Nogmaals onze dank en hopelijk tot 2019!
Sint en zijn pieten.

Herhalingslessen reanimatie en defibrillator (AED)

10 jaar geleden zijn we bij HTV begonnen met de reanimatiecursus. Er zijn nu bij HTV zo'n 60 mensen die kunnen reanimeren en de AED kunnen bedienen. De cursus wordt ook dit voorjaar weer herhaald. De data hiervoor zijn:

  • vrijdag 22 februari
  • woensdag 6 maart
  • vrijdag 8 maart
  • vrijdag 29 maart
De cursus begint om 20.00 uur en duurt tot 22.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Opgeven kan bij Joep de Vries, telnr 0640169826. 

Heb jij de cursus vorig jaar gevolgd? Dan zul je door Joep benaderd worden.
Ciao a tutti

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen wordt er op zondag 17 februari bij HTV een Italiaanse lunch geserveerd. Er is plek voor 30 personen. Meer info en aanmelden bij Cliff Kampers.
HTV Clubquiz

Op vrijdag 15 maart organiseren we bij HTV geen pubquiz maar een clubquiz. De HTV clubquiz is een spel waarbij verschillende teams met elkaar strijden om de meeste punten door te antwoorden op vragen uit een breed scala aan onderwerpen. Denk hierbij aan sport, muziek, algemene kennis en tv. Strijd met je team om de eeuwige roem tijdens de voor iedereen toegankelijke clubquiz. Meer info volgt.
Algemene ledenvergadering

Op woensdag 3 april staat de algemene ledenvergadering op de agenda. De notulen en de agenda volgen binnenkort.
Copy

Heb jij iets te melden waarvan je denkt dat het in de nieuwsbrief past? Mail het dan naar Judith van der Linden via judithvanderlinden@hotmail.com.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 Helmondse Tennis Vereniging, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp