Copy
DOING BUSINESS WITHOUT ADVERTISING IS LIKE WINKING AT A GIRL IN THE DARK. YOU KNOW WHAT YOU ARE DOING, BUT NOBODY ELSE DOES.
Carnaval is voorbij, time to get back to work! Daarom ook enkele nieuwtjes van House of Communications. Lees, kijk en klik er op los.
DENTALholland

DENTALholland

Een sprankelende ‘smile’ op het gezicht van de lady of the HOUSE. Want sinds kort is er een nieuw samenwerkingstraject gestart met DENTALholland waarin strategie, branding, direct marketing en leadgeneratie de hoofdrol spelen. DENTALholland is het eerste online laboratorium met volledige service die kostenbesparend werkt voor tandarts en patiënt.

DENTALholland »

I AM Coaching

I AM Coaching

Project 'I AM': logo en (animated) spin-offs/favicons, huisstijlontwikkeling en -handboek, webdesign (coming soon) voor I AM Coaching. Het logo symboliseert de vrouw die opstaat en weer recht - op beide voeten - gaat staan. Ze voelt zich bevrijd. Ze is blij. Ze juicht. Ze kan het leven aan: I AM! Sta op, stijg boven jezelf uit, voel je vrij en omarm jezelf:

I AM Coaching »

HoC-Promo Car

HoC - Promo Car

Zie jij de HoC-car ergens rijden? Pak je smartphone, maak een pic en zet deze op de facebookpagina of instagram (#hoccar) van the HOUSE. Ben jij de eerste? Dan krijg je een appje met kortingscode voor je eerst volgende opdracht!

Wil je ook zo'n professionele see-through belettering op je autoraam, neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Naar de website »

Starterspakket

HoC - Starterspakket

Een goed begin, is het halve werk. Wil je een bedrijf starten of ben je nét op jezelf begonnen? Dan heb je een professionele uitstraling nodig. Speciaal voor starters is er het HoC-starterspakket met: een custom made logo, inclusief 500 visitekaartjes in jouw nieuwe huisstijl. Voor een vaste prijs! Inbegrepen zijn een eerste kennismakingsgesprek/briefing - concept en ontwerp- oplevering.

Mail voor prijs »
Je eigen template in MailChimp op maat gemaakt in jouw huisstijl. Pak het professioneel aan met dit über populaire e-mailprogramma, MailChimp is een handige gratis tool die het mogelijk maakt om nieuwsbrieven te maken en te versturen. Daarnaast kun je ook nog eens jouw mailinglijst beheren en aanmeldformulieren heel eenvoudig integreren op jouw website en facebookpagina (als extra tab). Verhoog de traffic naar je website, verkoop je producten en genereer leads. MailChimp is daarvoor de perfecte tool. Na elke verzonden campagne heb je direct inzage in de statistieken en kun je de volgende campagne daar, waar nodig, bijstellen. Voor optimaal resultaat, is er de A/B-testing module.
 
Animated logo I AM Coaching
Logo House of Communications
Connect to the HOUSE >>
Copyright © 2018 House of Communications | Reclamebureau Maastricht | Sinds 1999.

update je voorkeuren of schrijf je uit.