Copy
Shop-in-Shop | Persbericht | Het nieuwe winkelen |
Beste journalist,
Hierbij ontvang u een persbericht van 3D Retail.

Er verandert veel in de detailhandel. U hoeft alleen maar in uw eigen omgeving om u heen te kijken om dat te constateren. In landelijke gebieden, maar nu zelfs ook in drukkere winkelstraten en winkelcentra, loopt het aantal winkels steeds harder terug.
 
Men roept dan vaak dat dat komt door de toename van het winkelen via het internet. Dat is een reden, maar niet de enige reden. Hierdoor en het veranderende koopgedrag, het economisch klimaat en de nog altijd hoge prijzen per vierkante meter winkelruimte maken het voor winkeliers steeds lastiger hun winkel open te houden.
 
Terwijl juist de winkels buiten het centrum voor inwoners van een dorp of stad een grote toegevoegde waarde hebben. Al was het alleen al voor de leefbaarheid.
 
3D Retail is, zoals de naam al zegt, een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in alles wat met detailhandel te maken heeft. Maar dan wel in de detailhandel nieuwe stijl en wel toekomstbestendig.
 
Sinds dit jaar rollen wij het Shop<-Local->Shop ("SLS") uit in heel Nederland. Wij begrijpen dat dat enige toelichting vraagt: waarom zou je je als ondernemer in je eentje in een -te grote- winkel gaan vestigen? Of in je eentje in een te grote winkel blijven ondernemen? 3D Retail kent of zoekt ondernemers die samen in één pand een winkel willen beginnen (Shop in Shop). Met twee voordelen voor hen en een belangrijk voordeel voor hun omgeving.
 
De voordelen voor de ondernemer zijn dat hij kan ondernemen tegen -bijvoorbeeld- een kwart van de (start-) kosten (uitgaande van vier ondernemers) en in een veel interessanter concept voor zijn klanten. Veel combinaties zijn mogelijk. Een bakker, een slager, een vishandel samen in een pand met de groenteboer. Maar bijvoorbeeld ook een schoenmaker, tassenwinkel samen met schoenenzaak. Enzovoorts.

Voor het dorp of de buurt en de klanten heeft het ook voordelen. Er komen weer leuke winkels bij! En dat is toch een stuk leuker dan een dorp zonder winkels of een winkelcentrum met veel donkere leegstaande winkels?

Wij hopen op uw hulp. Wij zijn op zoek naar vooral startende ondernemers,ervaren ondernemers die nu alleen hun producten online verkopen, verhuurders van winkelruimte en ondernemers met teveel vierkante meters.

Uw winst is naast een leuk artikel over de nieuwe detailhandel een aantrekkelijker winkelaanbod voor de lezers in uw verzorgingsgebied!

Uiteraard zijn wij bereid tot een kosteloze wederdienst. Schrijft u een artikel over detailhandel en wilt u achtergrondinformatie? Of andere informatie of leuke tips? Wij weten het of zoeken het voor u uit. Wordt er een shop in shop (mede)  dankzij uw artikel geopend, dan zijn wij ook bereid in overleg een gift te doen aan een lokaal goed doel.

Ook wanneer dit bericht niet direct leidt tot een artikel van uw kant maar u bent bijvoorbeeld op zoek naar achtergrondinformatie bij een artikel over detailhandel, dan kunt u ons altijd benaderen hiervoor. En nee, er volgt niet direct een factuur. 

Wilt u meer over ons weten of een leuk artikel over de (nieuwe) detailhandel schrijven, dan zijn dit onze gegevens. Wij komen graag naar u toe!

Martin Donath,
Concept & Sales, 3D Retail,
085-8771872,
06-45624949
3D Retail. 
Follow on Twitter   Friend on Facebook   Forward to Friend 
Copyright © 2014 3D Retail, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list   update subscription preferences