Copy
 
Webversie Twitter
 

Op 15 april is de nieuwe locatie van Galerie Atelier Herenplaats officieel geopend. Herenplaats is niet alleen verhuisd maar maakt sinds 2015 ook deel uit van een nieuw samenwerkingsverband met het rotterdamscentrumvoortheater (rcth) en Theater Maatwerk. 

 
 
 

Actueel

10 juni: jubileumcongres in de Doelen

Pameijer viert dit jaar haar 90-jarig jubileum. Op 10 juni wordt in de Doelen een congres georganiseerd met als centrale vraag: hoe maken we met elkaar een sterke samenleving?

Lees meer

 

Aandacht voor Howie the Harp™ op RTL4

In april heeft het programma 'Altijd jong' van RTL4 aandacht besteed aan Howie the Harp™, waarmee Pameijer mensen een opleiding biedt tot ervaringsdeskundige.

Lees meer

 

Muziekmaatjesproject van de Doelen en Pameijer

2016 is zowel voor de Doelen als voor Pameijer een jubileumjaar. Samen organiseren ze verschillende activiteiten waarbij participatie centraal staat. Samen een concert bezoeken bijvoorbeeld.

Lees meer

 
 
 
 

Achtergrond

Heropening Herenplaats

Medio april vierde Herenplaats vol enthousiasme haar officiële intrek in het nieuwe onderkomen aan de Schietbaanstraat. Vanuit het samenwerkingsverband met rcth en Theater Maatwerk richt het zich nu veel nadrukkelijker op het lokale, Rotterdamse publiek.

Lees meer

 

 

Pameijer werkt!

Word werkgever Bekijk ons dienstenoverzicht