Verhuizing van locatie west, Rekencursus nu ook in west, LVS training
Is dit bericht niet goed leesbaar? Klik hier.
Logo Karin Bijles


Verhuizing locatie West

Na een paar jaar succesvol les gegeven te hebben in West vanuit de woning van Karin, hebben we nu een mooie plek gevonden om de lessen 'buitenshuis' te geven.
Het nieuwe adres is:
Karel Doormanstraat 127-0.03
1055 VE Amsterdam.

Het is een ruimte in een gebouw waar meerdere bedrijven zitten. Wij zitten direct tegenover de ingang op de begane grond. Het heeft veel ramen en is daarmee licht en open. Hieronder ziet u foto's om een impressie te krijgen.

Jammer genoeg is er geen wachtruimte meer voor u als ouder.
Maar daar hebben we iets 
voor gevonden: We hebben de buurt verkend en hebben vlakbij 2 leuke (eet)café's gevonden waar u eventueel kunt wachten. Op vertoon van een coupon, die u van ons ontvangt, krijgt u daar als ouder van Karin Bijles Centrum een leuke aanbieding.
2e kopje koffie gratis bij
Café De Fluiter   
Admiraal de Ruyterweg 270
1055 MR Amsterdam
Gratis wifi


Gratis kopje koffie bij minimale besteding van €4,95 bij 
Restaurant van de Buurt
Gerard Callenburgstraat 1
1055 TV Amsterdam

Gratis wifi

De verhuizing vindt plaats op 6 november.
Dat betekent dat de lessen in West tot en met donderdag 5 november gegeven worden op Witte de Withplein en vanaf zaterdag 7 november alle lessen gegeven zullen worden op de nieuwe locatie, Karel Doormanstraat 127.

Op onze locatie in Oost gaan de lessen gewoon door, daar verandert niets.

Open Huis!

We houden een open huis om onze nieuwe locatie te laten zien.
Iedereen is welkom!

Vrijdag 13 november
Vanaf 17:00u.
Karel Doormanstraat 127-0.03
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend

LVS toets trainingen

In januari worden op school weer de half jaarlijkse LVS (Leerling Volg Systeem) toetsen afgenomen.
Om onze leerlingen daarop voor te bereiden organiseren we eind december en begin januari toets trainingen.
De aanmeldingen komen al binnen dus wees er snel bij.

Wanneer
- Woensdag 23 december, 13:30u. - 17:00u.

- Woensdag 30 december, 13:30u. - 17:00u.
- Zaterdag 2 januari, 10:00u. - 13:30u.


Waar
- Bataviastraat 24-bg, Amsterdam

Voor inschrijven of vragen, neem contact op met:
Karin Verheijen: 06-12075023 of
karin@karinbijlescentrum.nl
of Peter van de Kuit: 06-11472692 of peter@karinbijlescentrum.nl

De Rekencursus ook in West!

Na een succesvolle start begin dit jaar en veel leerlingen die hun rekenen weer opgehaald hebben gaan we de Rekencursus vanaf maandag 9 november ook in West leveren; op onze nieuwe locatie.

In het kort wat de cursus inhoudt:
Voor iedere leerling die achter loopt met rekenen of zich niet zeker voelt over rekenen. Deze rekencursus heeft al de rekenstof in zich van groep 3 tot groep 8. De leerling gaat er op zijn/haar eigen tempo doorheen met het oog op begrip en toepassing. Er wordt alleen dat opgepakt wat je nog niet beheerst en je bent hierna helemaal klaar voor de middelbare school!

In West gaat de Rekencursus geleverd worden door Erica en in Oost blijft Peter dit doen.

Erica: "Mijn naam is Erica Witte. Bijna drie jaar ben ik verbonden bij Karin Bijles. Ik heb de opleiding voor wiskunde docent afgerond en ook een boekhoudkundige opleiding. Werken met getallen is dus geen onbekend terrein. Daarnaast geef ik al jaren inburgeringscursussen en Nederlandse taallessen aan mensen van andere nationaliteiten.
In de rekencursus wordt vooral aandacht besteed aan getalbegrip en het uitvoeren van de verschillende bewerkingen. Vermenigvuldigen en delen, breuken, procenten, etc.
Veel kinderen komen met rekenproblemen omdat ze op school net een uitleg gemist hebben of niet begrijpen. Mijn doel is die hiaten weg te werken en het is leuk om te zien als er een lichtje gaat branden en de leerling het gaat begrijpen.
Ik hoop dat ik met de rekencursus leerlingen wat meer plezier kan brengen. 
Het is mooi als je de symmetrie van getallen en de bewerkingen kunt zien. Hoe alles zo mooi in elkaar grijpt.
En als je het snapt is het allemaal niet zo moeilijk meer."

Dit zijn enkele reacties:

"Cito een E score. De rekencursus sprak mij aan omdat het programma gericht is op het daadwerkelijke niveau van het kind en zo methodisch en stapsgewijs, een stapje terug te gaan en toch twee stappen vooruit te komen!
Cito nu, 3 maanden later, een C score.
Mijn dochter en ik zijn Peter zeer dankbaar voor haar vooruitgang in rekenen.
Wij kunnen het iedereen aanbevelen die wel het optimale uit zijn kind wil halen."

"....Onze zoon heeft overigens erg goed gescoord bij de laatste rekentoets op school. Hij hoorde bij de besten van de klas...... "

"Hij kan nu weer veel makkelijker mee op school met rekenen en ook zijn huiswerk van school gaat niet meer met zoveel moeite."


Voor aanmelden of vragen neem contact op met:
Peter van de Kuit: 06-11472692 of peter@karinbijlescentrum.nl
Erica Witte: 06-23481779

'Like' ons op Facebook
'Like' ons op Facebook
Rekensprint

Is uw kind door het Rekensprint programma heen, en merkt u dat de Rekensprint set niet meer gebruikt wordt? Wij nemen 2e hands sets weer terug en betalen u daar een vergoeding voor.
Huiswerk-
begeleiding

Elke vrijdagmiddag tussen 15:00u en 18:00u.

Kijk op onze site voor meer informatie

Reacties van ouders


"We hebben de uitslag. Het is een VWO advies met vlag en wimpel! Helemaal geen opmerkingen of aandachtspunten, behalve wat netter schrijven maar dat is een 'minor detail'... Hij is heel blij en zei zelf: dankzij Zohar. Ik heb hem gezegd dat hij het vooral zelf heeft gedaan door heel serieus met jou aan het werk te gaan, maar dat jouw hulp hem heel veel heeft geholpen. "

"Ik zit al sinds groep 4 in een klas met 30 kinderen. Ieder kind uit mijn klas heeft zijn eigen leertempo, en iedereen vind het ene vak makkelijk en het andere moeilijk. Kinderen met moeite of problemen op school kregen op school bijles. En kinderen die ergens goed in waren gingen een keer per week naar een plusklas. Ik viel in het midden en kreeg niet specifiek extra aandacht, terwijl ik een aantal vakken best lastig vond. Daarom ben ik op bijles gegaan bij Karin bIjles Centrum. Ik merkte na een paar weken al verschil. Veel vakken behandelden we en ik ging snel vooruit. Dat kwam door Karin. Ze legde alles heel goed uit. De vakken zinsontleding en werkwoordspelling snapte ik helemaal niet. Nu kan ik dat heel goed. Uiteindelijk had ik mede door Karin een geweldige cito score, 548. Ook met oefenen voor de cito en de entreetoets kan ze namelijk heel goed helpen!"

"Toen ik hier op bijles kwam was ik niet goed in rekenen en ik dacht dat ik het nooit zou kunnen. Maar ik had er wel zin in om het te leren. Bij m'n eerste toets op school zag ik al een verschil; van de 75 sommen had ik er maar 8 fout. Maar dit was een normale toets, geen Cito. Ik had altijd een C voor rekenen maar nu had ik een A. Daar was ik heel blij mee! Het ging veel beter op school. Daarna had ik weer 2 normale toetsen; voor de eerste had ik er 3 fout van de 75 en de tweede maar 2 van de 75. Mijn advies was voorlopig HAVO maar sinds dat ik op bijles zit HAVO-VWO en mijn juf zegt dat als ik zo door blijf gaan dat ze me zeker VWO gaat geven. Daar ben ik heel blij mee en ik ben veel beter geworden door deze bijles!"

"Onze dochter had in groep 7 wat achterstand in bepaalde onderdelen. Haar score op entree-toets was VMBO-T. En dat was ook haar voorlopige advies. We hadden besloten om begin van groep 8 bijles voor haar te nemen; via marktplaats kwam we bij Karin Bijles Centrum terecht. Na een paar maanden had ze een Cito-toets waarbij haar score omhoog was en dat resulteerde in een HAVO-advies. Onze dochter kreeg zelfvertrouwen terug, we zijn daarna dan ook verder gegaan met bijles. En tijdens de eind-CITO was haar score verder omhoog gegaan en uiteindelijk had ze HVAO/VWO advies waarmee ze zich heeft ingeschreven op de middelbare school."

 

Voor meer reacties van ouders kijk op onze site
www.karinbijlescentrum.nl

Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend 
Copyright © 2015 Karin Bijles Centrum, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences