Copy
DoréDelicato - Klassiske vine fra Europa.
Se nyhedsmail i browser

14. februar 2021

Nyheder og aktuelle online tilbud:

Ferraton Père & Fils
Vingården Ferraton blev grundlagt i 1946 af vinavler Jean Orëns Ferraton. Det unge og dynamiske team, der i dag står i spidsen for Ferraton, består af folk, der er loyale over for deres arv, mens de bringer ny inspiration til vingården. De har respekt for jorden, naturen og klimaet, og de er ydmyge og loyale over for familietraditionerne, men samtidig tør de prøve noget nyt, og de tør skabe nyt.
Le Plan des Moines
Tre venner med tilsammen næsten 60 års erfaring fra vinbranchen gik i 2011 sammen med det ene formål at producere fantastiske, ægte og naturlige Rhône vine. Thierry Pommet, Daniel Orsolini og Claude Serra grundlagde i 2011 Le Plan des Moines.

Nyheder og aktuelle offline tilbud:

Så kom vores nye dagligvine hjem. Det er efterhånden nogle uger siden vi med fornøjelse prøvesmagte en prisvenlig rød- og hvidvin fra J. Moreau & Fils, en af de største og ældste producenter af Chablis-vine. Her er der dog tale om vine lavet på druer fra Sydfrankrig.

Det viste sig at vinene er pakket i kasser med 12 flasker. Ikke særlig pensionistvenligt med hensyn til vægten. Heller ikke særlig praktisk når vi plejer at lave tilbud ved 6 flasker.

Når vi alligevel skal 'pakke om' har vi valgt at lave afhentningstilbud ved kun én flaske.
Copyright © 2021 DoréDelicato,Alle rettigheder forbeholdes.

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig på vores hjemmeside: www.doredelicato.dk.

Afmeld nyhedsmail    Opdater tilmelding

Email Marketing Powered by Mailchimp